Black Friday shoplog – met o.a. Boohoo & Douglas

17 december 2017 No Comments

Tijdens het Black Friday weekend alweer een tijd terug bestelde ik best wel wat items met korting. Zo bestelde ik NYX make-up bij Douglas, schoenen bij Zalando Lounge, truien bij Boohoo en een jas bij My Jewellery. In deze video laat ik je alles zien: veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×