Black Friday shoplog & december voorbereidingen // WEEKVLOG #47

Black Friday shoplog & december voorbereidingen // WEEKVLOG #47

2 december 2019 1 Comment

Maandag betekent weer een nieuwe weekvlog! Deze week was het Black Friday, waardoor er bij heel veel winkels allerlei goede sale deals te vinden waren. Daarnaast besloot ik langs Hudson’s Bay te gaan voor hun opheffingsuitverkoop en zo laat ik je uiteindelijk heel wat geshopte items zien. Daarnaast ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor de decembermaand en krijg ik een aantal toffe pakketjes binnen. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Suzanne 4 december 2019 at 21:25

  leuk om te zien!
  Suzanne onlangs geplaatst…Week 48 – Ik heb een stage & trainingsdag!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×