Black Friday shoplog 2020

Black Friday shoplog 2020

13 december 2020 No Comments

Het is jullie vast niet ontgaan dat Black Friday laats geweest is. De hele week werden we doodgegooid met aanbiedingen bij iedere winkel die je kon bedenken en ook ik wist een aantal toffe items te scoren. Ik heb geprobeerd bewuste keuzes te maken en niet te kopen voor het kopen, maar laat je vandaag wel graag zien wat ik heb gekocht. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×