Bikini’s die je bruiner doen lijken

17 juni 2017 2 Comments

De zomervakantie komt eraan en iedereen is dan ook flink bezig met hun ‘bikini body’. Veel vrouwen vinden het lastig om zich comfortabel te voelen in een bikini: zonde! Vandaag geef ik een aantal tips voor bikini’s waarin je bruiner lijkt, want wist je dat wanneer je bruiner bent je meteen slanker lijkt? Twee vliegen in één klap dus!

Ten eerste wil ik graag noemen dat je natuurlijk een bikini moet dragen waarin je je op je gemak voelt. Kies een model dat past bij jouw figuur en jouw smaak en dat doet al wonderen voor je zelfvertrouwen. Koop ook zeker een bikini die lekker zit, waar je niet de hele dag aan loopt te trekken en te hijssen om hem op zijn plek te houden. Laat je goed adviseren in de winkel wanneer je je hier zekerder door voelt!

Bleke tot lichte huid

Mocht je nu een bleke huid hebben, dan is het een slim idee om ook voor een lichtere bikini te gaan. Denk bijvoorbeeld aan pastelkleurtjes! Wanneer je bij jouw lichte huid namelijk een donkere kleur bikini aantrekt (denk bijvoorbeeld aan zwart) dan wordt het contrast tussen jouw huid en de bikini alleen maar groter. Het effect zorgt er dus voor dat je nog lichter lijkt te zijn.

Bikini's die je bruiner doen lijken

Licht getinte huid

Heb je nu al even in de zon gelegen, of heb je van jezelf juist al een licht getinte huid dan kun je dit natuurlijk lekker showen! Leg het accent dan ook op jouw mooie bruine kleurtje met een bikini in een lekker felle kleur, zoals vuurrood, fuchsia, roze of koraal groen. Is dit nu te heftig naar jouw smaak? Dan is ook een aardetint erg mooi: denk hierbij aan beige of donkerbruin.

Getinte huid

Mocht je nu één van de gelukkigen zijn die alweer voor de tweede keer op vakantie gaat, of van jezelf al een getinte huid hebben dan heb je geluk: vrijwel alle kleuren zullen goed staan! Ga voor lekker fel, wat jouw bruine kleurtje extra goed doet uitkomen. Zelf had ik een aantal jaren terug bijvoorbeeld een felroze top: prachtig met een bruine huid. Daarnaast kun jij als een van de weinigen weg komen met een witte bikini. Het is nu namelijk zo dat het wit enorm goed contrasteert met jouw bruine huid, waardoor je zelfs nog bruiner zult lijken!

Mocht je nu nog meer tips willen hebben over bikini-keuze en welke kleur goed zou staan bij jouw huid, dan raad ik je aan om hier een kijkje te nemen. De website van Hunkemöller staat vol met handige tips voor dit bikini-seizoen. Ow, en mocht jij nu liever een badpak dragen, dan gelden natuurlijk dezelfde tips!

Dit artikel is een samenwerking

2 Comments

 • Girls-things 20 juni 2017 at 15:56

  Handig artikel!
  Ik ben al iets getint door de zon en heb nu idd een bikini met felle kleurtjes, haha. Ik hou ervan!

 • Joyce 20 juni 2017 at 09:51

  Ik draag stiekem gewoon lekker witte en zwarte bikini’s of ik nu wel of niet al gebruind ben door de zon, haha! Wel handig om te weten ?

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×