Bestelling Sieradenkistje

29 december 2013 No Comments

DSCF8655

Zo af en toe heb ik behoefte om eens iets leuks voor mezelf te kopen. Zeker als ik een drukke periode heb gehad. Één van mijn favoriete webshops is Sieradenkistje. Deze webshop heeft heel veel ontzettend leuke sieraden, in een vaak vintage stijl. Ik vind ze zelf echt ontzettend leuk. Toen ik zag dat ze een kerstactie hadden en je ook nog eens gratis sieraden kon krijgen sloeg ik mijn slag en plaatste een bestelling. Benieuwd naar mijn bestelling? Kijk snel verder!

DSCF8658

Als eerste deze ring ‘Aztec Pyramid‘. Een ontzettend leuk vintage stijl sieraad. Ik draag zelf niet zo vaak ringen maar vind ze wel altijd heel mooi staan, dus heb besloten om vaker ringen te dragen. Natuurlijk helpt het om leuke ringen te hebben dus die ben ik dan ook lekker aan het inslaan!

Ik betaalde voor deze ring €5,50.

DSCF8667

Dan deze ontzettend leuke ‘Golden Chains’  oorbellen. Deze zijn wat chiquer dan de ring die ik hiervoor liet zien. De ‘chains’ gaan helemaal door en hangen ook nog aan het knopje aan de achterkant. Het is dus één geheel i.p.v. een sliertje zoals je dit soort oorbellen wel vaker ziet. Dat vind ik er ook zo leuk aan: de oorbellen zijn echt uniek! Ik houd niet van dingen dragen die veel mensen al hebben. Daarom ben ik altijd op zoek naar originele sieraden. Bij Sieradenkistje ben je daarvoor bij het juiste adres!

Ik betaalde voor deze oorbellen €4,95.

DSCF8668

Deze oorbellen ‘Stylish Black’ kreeg ik als ‘kerstcadeautje’ bij mijn bestelling. Je kon kiezen uit zwart of blauw, maar ik heb gekozen voor deze zwarte variant. Deze zijn ook weer best wel chique, wat ik leuk vind omdat ik niet zo veel chique sieraden heb. Op deze manier heb ik straks als ik wat netter eruit moet zien ook leuke sieraden om er bij aan te trekken.

Deze oorbellen kreeg je gratis bij een bestelling van €10,00 of meer.

DSCF8670

Nu we toch bezig zijn met de ‘kerstcadeautjes’ ga ik maar verder met deze ketting ‘Young Rudolph‘. Ik vond deze ketting zo ontzettend schattig! Ik zat op een gegeven moment op een bestelling van €24,45 en moest van mezelf gewoon nog wat meer bestellen zodat ik deze ketting erbij zou krijgen. Zo ontzettend schattig!

Deze ketting kreeg je gratis bij een bestelling van €25,00 of meer.

DSCF8675

Dan het item waar ik het blijst mee ben van allemaal. Deze statement ketting in ‘Bronze Spikes’. Ik ben gek op statement kettingen en toen ik deze ketting tegen kwam kon ik het niet laten om hem te kopen. Deze ketting was stiekem toch wel de reden van de bestelling. Ik ben gek op spikes, studs en al dat soort dingen dus ik kon deze ketting echt niet weerstaan. Ik heb hem nu al een paar keer gedragen en heb er al veel complimentjes over gehad.

Ik betaalde voor deze ketting €9,50.

DSCF8659

Als laatste bestelde ik deze ring ‘Carved Flower’. Ik bestelde hem omdat ik hem zo ontzettend mooi en chique vond. Jammer genoeg is de ring voor mij echt veel te groot (ik heb echt mini dunne vingers). Daarom heb ik besloten om hem als winactie weg te geven! Wanneer ik 25 volgers heb via Bloglovin’ dan zal ik deze ring weggeven onder mijn volgers. Jullie horen hier dus later meer over!

Ik betaalde voor deze ring €5,95.

En dat was alweer mijn bestelling. Voorlopig heb ik weer even genoeg sieraden gekocht, maar ik kan niet beloven dat ik binnenkort niet nog meer koop, haha. Ik heb gewoon een zwak voor mooie sieraden. Ze maken je outfit gewoon helemaal af!

Heb jij nog sieraden gekocht? 

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×