Bershka bikini & badpak shoplog (maat 40-42)

Bershka bikini & badpak shoplog (maat 40-42)

19 juli 2020 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe bikini & badpak shoplog! Vandaag test ik drie bikini’s en drie badpkkan van Bershka uit op mijn lichaam met een maatje 40-42. Hoe staat de zwemkleding van Bershka nu eigenlijk op iemand die niet maatje model is? Spoiler: ik ben niet erg enthousiast. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×