Benefit High Beam Highlighter

27 januari 2017 21 Comments

Afgelopen augustus kocht ik in Londen een aantal mini’s van Benefit. Ik was ze eerlijk gezegd alweer een beetje vergeten, maar toen ik ze laatst tegen kwam in mijn ’te-reviewen’ bakje werd ik meteen weer benieuwd naar deze mini high beam highlighter. Ik hoor zoveel goede verhalen over deze highlighter dat ik hem besloot mee te nemen. Vandaag laat ik hem aan je zien!

Benefit High Beam Highlighter

De verpakking van de high beam highlighter is simpel: een strakke flacon waar je de kleur van de highlighter doorheen kunt zien. Zoals je ziet is dit echt een mini formaat: hij past met gemak 10 keer in mijn hand, haha.

De high beam highlighter is een vloeibare highlighter. Zelf ben ik over het algemeen meer van de poeder varianten, maar voor deze beauty maak ik graag een uitzondering. Zoals je kunt zien is de dop meteen ook een kwastje, waarmee je de highlighter kunt aanbrengen. Zelf breng ik graag een paar stipjes aan op mijn jukbeenderen en verdeel deze vervolgens met een make-up spons.

Benefit High Beam Highlighter

De swatch van de highlighter maakte me niet meteen erg enthousiast. Ik vind zelf dat je er niet erg veel aan kunt zien.

Benefit High Beam Highlighter

Op mijn jukbeenderen aangebracht daarentegen vind ik de highlighter prachtig. Hij is heel erg goed op te bouwen door steeds opnieuw stipjes te zetten en deze uit te blenden. De kleur is redelijk warm, maar ik denk dat ook mensen met een koele ondertoon deze highlighter kunnen hebben. Hij heeft namelijk van beide kanten wel iets.

Ja, ik vind dit een hele mooie highlighter, die ik er zeker vaker bij ga pakken wanneer ik wat meer tijd heb voor mijn make-up. Ik heb namelijk wel het idee dat vloeibare highlighter altijd wat langer duurt om aan te brengen dan dat poeder highlighter duurt.

De Benefit High Beam highlighter kost €27,00 voor een fullsize en €13,00 voor een mini

21 Comments

 • Iris 29 januari 2017 at 21:29

  Ik word nog een highlighter-addict door jou, deze wil ik nu ook!

  • Irina 29 januari 2017 at 21:36

   Hihi. Sorry – not sorry!

 • Nicole 29 januari 2017 at 20:31

  Oehlala wat een mooie glans! Dit is echt zo een product wat ik er nooit bij zou pakken, maar wel echt een prachtig effect heeft!

  • Irina 29 januari 2017 at 20:50

   Haha, jammer als je hem er nooit bij zou pakken! Dan toch maar laten liggen voor dat geld 😉

 • Yvonne 29 januari 2017 at 19:51

  High Beam is echt mijn fave highlighter! Ik draag m vooral als ik iets moet doen en ik heb wat meer zelfvertrouwen nodig, maar ook als er een speciaal iets is.

  • Irina 29 januari 2017 at 20:01

   Ja ik vind hem ook echt heel mooi! Al blijft NARS Albatross mijn favoriet, hihi

   • Yvonne 29 januari 2017 at 20:02

    Die wil ik heel graag nog een keertje testen 😀

 • Rebecca 27 januari 2017 at 22:34

  Deze highlighter heb ik ooit gekregen, toen vond ik m lelijk en heb ik m weer weggegeven. Ruim een jaar later heb ik daar mega spijt van want deze highlighters zijn zo onwijs mooi!

  • Irina 27 januari 2017 at 22:40

   Aah inderdaad jammer! Ze zijn ook niet zo goedkoop dat je snel even een nieuwe koopt…

 • Tania 27 januari 2017 at 21:43

  Wat een mooi effect.

  • Irina 27 januari 2017 at 22:41

   Ja ik ben er ook echt blij mee!

 • leoniae 27 januari 2017 at 21:29

  Wat een mooie highlighter, staat je ook erg mooi :).
  Xoxo, leoniae

  • Irina 27 januari 2017 at 22:41

   Dankjewel! <3

 • Lotje 27 januari 2017 at 16:12

  Wauw hij is echt heel mooi! <3

  • Irina 27 januari 2017 at 16:32

   Ja ik ben er ook echt blij mee ^^

 • Evy 27 januari 2017 at 12:38

  Deze stond heel lang op mijn wenslijstje, maar ik gebruik ook liever poeder highlighter. Hij ziet er wel ontzettend prachtig uit!

  • Irina 27 januari 2017 at 12:47

   Dat hield mij inderdaad ook lang tegen, maar toen er een goede aanbieding was (3 mini’s voor 15 pond) in Londen besloot ik hem toch te proberen ^^

 • Lonneke 27 januari 2017 at 08:36

  Op je gezicht geeft het een hele mooie en zachte glow. Zeker voor doordeweekse dagen perfect! (trouwens de app was een succes, werd op tijd gewekt en totaal niet moe precies het goede moment ook erg leuk om terug te kijken)

  • Irina 27 januari 2017 at 09:17

   Leuk om te horen dat het zo goed voor je werkt! Ik vind het ook echt een uitkomst ^^

 • Britt van Ommeren 27 januari 2017 at 07:15

  Wauw, hele mooi glans geeft hij!

  • Irina 27 januari 2017 at 09:17

   Ja heel erg mooi he!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×