Beginnen met body positivity & nee leren zeggen // REAL TALK #10

Beginnen met body positivity & nee leren zeggen // REAL TALK #10

29 januari 2021 No Comments

Vandaag is het tijd voor de tiende aflevering van mijn Real Talk serie waarin ik opnieuw jullie vragen beantwoord rondom onderwerpen binnen body positivity, self love en mental health. Zo vertel ik je hoe je kunt beginnen met body positivity (en geef een boeken tip!), heb het over nee leren zeggen, hoe je jouw mindset kunt trainen om positief over jezelf te denken en meer. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×