Before room tour, IKEA shoppen & opruimen // Room make-over #1

Before room tour, IKEA shoppen & opruimen // Room make-over #1

30 september 2018 No Comments

Dat ik mijn kamer helemaal om wil gooien, dat is jullie inmiddels vast al wel opgevallen. Vandaag heb ik dan ook mijn allereerste room make-over video: ik laat jullie een room tour zien van hoe het er van tevoren uit ziet, ga naar de IKEA voor inspiratie en ruim een heleboel op. Daarnaast heb ik aan het einde ook nog jullie hulp nodig. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×