Been There Done That TAG

10 mei 2016 1 Comment

Been There, Done That TAG

Met mijn vakantie die steeds dichterbij aan het komen is ben ik al helemaal in de vakantiesferen. Vandaar dat het me de perfecte timing leek om de ‘Been There, Done That’ TAG in te vullen. Deze TAG gaat volledig over op vakantie gaan, reis-bucketlisten en hoe mijn ultieme vakantie eruit zou zien. Lees je gezellig mee?

Welke landen van de wereld heb je al bezocht?

Mijn ouders nemen me sinds mijn geboorte al vrijwel ieder jaar mee naar Griekenland, waardoor ik in Griekenland al heel wat plaatsen en eilanden heb gezien. Daarnaast ben ik al drie keer in Londen (dus Engeland geweest) en ook Disneyland Parijs (Frankrijk) is een plek waar ik het ontzettend naar mijn zin heb gehad. Ook zijn we een keer naar Turkije geweest in plaats van Griekenland.

Welke bestemming staat bovenaan jouw verlanglijstje? Met andere woorden: waar wil je ECHT nog een keertje heen?

Eén bestemming kiezen kan ik echt niet! Ik wil heel erg graag een keer een roadtrip maken door Amerika, naar Curaçao en ook Rome en Parijs staan op mijn bucketlist. Wil je mijn complete reis bucketlist zien dan moet je eventjes dit artikel lezen wat ik daar al eens over schreef.

Wat is jouw meest ideale vakantie? (standvakantie, shopping trip, culturele vakantie, etc.)

Ik vind strandvakanties en shopping trips allebei heel erg leuk, al zou ik nooit de hele vakantie door op het strand kunnen liggen. De combinatie van het bezoeken van plaatsjes en bezienswaardigheden met daarnaast strand vind ik zelf het leukst. En natuurlijk moet er altijd een shopping dagje tussen zitten!

Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen?

Londen heeft echt een plekje in mijn hart veroverd: wat een geweldige stad is dat. De sfeer die er hangt, de gebouwen en gewoon eigenlijk alles daar vind ik zo ontzettend leuk. Iedere keer dat ik er terug kom wordt ik weer opnieuw helemaal blij.

Ben je al eens voor werk naar een leuke bestemming gestuurd? Zo ja, waar?

Niet voor mijn werk (al zou dat natuurlijk wel heel erg tof zijn!) maar ik ben wel met school naar Londen geweest. Dat was de eerste keer dat ik in Londen kwam, en door die reis is mijn grote liefde voor die stad dus ontstaan.

Met wie ga je meestal op reis?

Ik ga meestal samen met mijn ouders op vakantie, of alleen met mijn moeder. Er is ook een vakantie geweest waar mijn toenmalige vriend mee is geweest. Dat was ook echt heel erg leuk!

Met wie zou je nog wel eens op vakantie willen gaan? (dit mag iedereen zijn: familielid, vriend(in) of beroemd persoon)

Ik zou het toch wel heel erg leuk vinden om een keer samen met een goede vriendin op vakantie te gaan. En dan maakt het me niet uit of we dan lekker op een shopping trip gaan in bijvoorbeeld Londen, of dat we juist een ontspannen strandvakantie houden in een warm land. Het lijkt me gewoon ontzettend gezellig zo met zijn tweeën!

Wie of wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?

Mijn fotocamera, Brownie, mijn katten, mijn ouders en een goede vriendin. Daarnaast natuurlijk een compleet pakket met middelen om te overleven: wat een ervaring zou dat zijn zeg!

Ben je al eens in Nederland op vakantie geweest? Zo ja, waar?

Ja, toen ik jonger was zijn we wel eens op een Centerparks vakantie geweest. Waar het precies zat weet ik niet meer maar ik herinner me wel dat ik het minigolven heel erg leuk vond, haha!

Ga je liever naar een attractiepark of naar een dierentuin?

Naar de dierentuin, sowieso. Ik ben echt als de dood voor achtbanen en al dat soort spannende attracties. Laat mij maar lekker ontspannen naar een stel prachtige dieren kijken: veel relaxter.

Been There, Done That TAG

Zou je liever een ski- of zonvakantie willen hebben?

Ik ben nog nooit op een skivakantie geweest, maar moet zeggen dat het me ook niet zo trekt. Wat dat betreft ga ik veel liever op een zonvakantie! Kan ik ook eindelijk mijn zomerkleding dragen, haha.

Wat is jouw leukste vakantie herinnering?

Pfoe ik heb werkelijk geen idee! Ik denk wel dat mijn leukste vakantie de vakantie was samen met mijn toenmalige vriend op Kreta. Hoewel we niet altijd even blij waren om continu op elkaars lip te zitten heb ik toch wel een aantal mooie herinneringen aan die vakantie overgehouden.

Wat is jouw minst favoriete vakantie herinnering?

Ik zou het eerlijk gezegd niet weten! Ik weet wel dat de minst favoriete herinnering van mijn ouders de keer is dat ik hen was kwijtgeraakt en daardoor 3 (!) kilometer ver was weggelopen. Dwars door een riviertje heen zelfs! Ze vonden me uiteindelijk terug bij een surftentje, waar ze me hadden opgevangen aangezien ik met een enorme zonnesteek had rondgelopen over het strand. Hartverzakking? Check! Gelukkig kunnen we er inmiddels heel hard om lachen.

Naar welk(e) land(en) ga je dit jaar op vakantie?

Dit jaar staan het Griekse eiland Santorini en Londen op de planning! Een lekkere zonvakantie van 2 weken en later 4 dagen shoppen en genieten in het prachtige Londen. Ik kijk naar allebei ontzettend uit!

Waar zou je nooit op vakantie gaan?

Ik heb geen enkele plek waarvan ik zeg dat ik het echt nooit zou doen. Toch trekken plekken in Azië me niet heel erg, maar voor hetzelfde geld denk ik daar over een (paar) jaar wel heel anders over!

En dan was dat alweer de TAG. Ik vond hem heel erg leuk om in te vullen en heb nu alleen nog maar meer zin gekregen in mijn vakantie. Ik ben ook wel heel erg benieuwd naar jullie vakantie ervaringen, dus laat ze vooral achter in de reacties of neem de TAG over en stuur me een linkje!

 

1 Comment

 • Linda | travellersoftheworld 10 mei 2016 at 20:28

  Hele leuke tag! Ik denk dat ik deze binnenkort ook eens in ga vullen, leuk! En past goed bij mijn blog :p santorini lijkt me prachtig, veel plezier alvast

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×