BECCA Champagne Pop highlighter

BECCA Champagne Pop highlighter

21 november 2018 8 Comments

De BECCA Champagne Pop highlighter stond echt al jaren op mijn wishlist, maar toen ik hem eindelijk voor mezelf kocht bleef hij maanden lang in mijn review bakje liggen. Ik vergat alsmaar foto’s te maken en durfde hem daarom nog niet aan te raken. The struggles of a blogger 1.0. Laatst nam ik eindelijk weer eens de tijd om foto’s te maken en nu is het dan ook tijd om jullie dit pareltje te laten zien!

BECCA Champagne Pop highlighter

De verpakking van de BECCA Champagne Pop highlighter

De verpakkingen van BECCA geven mij altijd meteen een luxe vibe, wat ook wel logisch is gezien de prijzen van het merk. De highlighter komt dan ook in een stevig kartonnen doosje waar je vervolgens het product zelf uit haalt. De verpakking van de highlighter zelf is ook echt prachtig: hij voelt stevig aan, heeft een spiegelende bovenkant (rampzalig om te fotograferen, maar dat terzijde) en is verder bruinkleurig. Als detail staat er in het zilveren spiegelende gedeelte van de verpakking ook nog eens de merknaam gegraveerd. Echt alles aan deze highlighter straalt luxe uit.

BECCA Champagne Pop highlighter

De inhoud van de BECCA Champagne Pop highlighter

Wanneer je de verpakking echter open doet komt het prachtige product pas tevoorschijn. De highlighter is warm en goudkleurig: precies waar ik van houd. In de poeder zit geen speciale versiering o.i.d. maar toch heb ik het idee dat er iets bijzonders mee gedaan is. Het oppervlak is namelijk niet compleet vlak, waardoor de glitters uit de poeder extra goed tot hun recht komen.

Naast het feit dat de highlighter zelf er natuurlijk prachtig uit ziet wil ik ook nog even vermelden dat ik ontzettend blij ben met het feit dat er een spiegel aan de binnenkant verwerkt zit. Wanneer producten dit niet hebben merk ik toch dat ik het mis. Dit is wel zo gemakkelijk tijdens het aanbrengen.

BECCA Champagne Pop highlighter

De swatches van de BECCA Champagne Pop highlighter

Gaan we nu eindelijk verder met het belangrijkste onderdeel van deze review: de swatches. In eerste instantie wilde ik de highlighter natuurlijk even aanbrengen op mijn pols, om te zien hoe het pigment zou zijn. Je kunt het al zien hierboven: hij is echt prachtig. De glans is intens, de pigmentatie is goed en de kleur is echt helemaal mijn ding: tijd om hem op mijn gezicht aan te brengen.

BECCA Champagne Pop highlighter

Ik bracht de highlighter aan op mijn jukbeenderen en raakte meteen verliefd: wat een prachtige warme glans! Doordat de poeder zo goed gepigmenteerd is hoef je ook maar heel erg weinig te gebruiken om een mooie highlight te creëren. Tik je kwast dan ook zeker even goed af wanneer je niet van heel erg intens houdt: anders heb je al snel te veel product op je gezicht zitten. Overigens is ook dit geen ramp: de poeder laat zich gemakkelijk blenden in de huid.

BECCA Champagne Pop highlighter

Mijn conclusie over de BECCA Champagne Pop highlighter

Mijn conclusie: het zal jullie vast niet verbazen dat ik ontzettend enthousiast ben over deze highlighter. Nu ik BECCA Champagne Pop zelf in mijn bezit heb snap ik alle lovende reviews helemaal. De highlighter is prachtig, goed gepigmenteerd, makkelijk in gebruik en ook de verpakking is geweldig om te zien. Ik kan zelf dan ook geen enkel minpunt bedenken behalve de prijs: deze highlighter kost namelijk €38,76. Hij is o.a. verkrijgbaar bij de Douglas en natuurlijk ook online te bestellen. Wat mij betreft is het in ieder geval een prachtige toevoeging aan mijn stash. Zou jij hem ook willen hebben?

8 Comments

 • Jolanda 22 november 2018 at 20:35

  Zo mooi die kleur!! Ik houd van warme kleuren highlighters.

 • Claudia 22 november 2018 at 18:13

  Oh die highlighter is echt iets voor mij. Wat een beauty zeg! Mooie glans

 • Natascha - Beautyopinie 22 november 2018 at 13:15

  Ja wauw! Hij staat ook al tijden op mijn wishlist haha, net zoals de kleur Moonstone!

 • Jouvence 22 november 2018 at 11:26

  Wauw, wat een prachtige highlighter!

 • Joyce 21 november 2018 at 10:40

  Ik vind hem heel mooi! Zelf heb ik een palette van Becca (sale score!) en daarin zit een minivariant van Opal; die kan ik ook zeker aanraden!

 • Hillybillybeauty 21 november 2018 at 08:54

  Ik heb deze ook, love it!!

 • Tania 21 november 2018 at 08:32

  Ik heb deze gekocht toen deze pas uit was. Nog steeds 1 van mijn favorieten. Zo’n mooie glans

 • Mieke | mieksmind 21 november 2018 at 08:32

  Deze staat nog steeds op mijn wishlist! Ik moet van mijzelf eerst minimaal 1 highlighter op maken haha.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×