Beautybox unboxing september 2017

15 september 2017 No Comments

De Beautybox voor de maand september werd afgelopen week bezorgd en ik werd meteen enthousiast. Deze maand is de box extra goed gevuld en heeft als thema ‘Pamper time’: precies waar we allemaal aan toe zijn nu school en werk weer begonnen zijn. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal


Deze video is een samenwerking

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×