Beautybox unboxing oktober 2017

20 oktober 2017 No Comments

Een nieuwe maand betekent ook weer een nieuwe Beautybox. Ik kreeg hem net als iedere maand opgestuurd en laat je in deze video zien wat er allemaal in zit. Ik zat er compleet naast met mijn gok wat betreft het thema van de maand maar ben wel heel erg enthousiast over de producten. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×