Beautybox unboxing oktober 2017

20 oktober 2017 No Comments

Een nieuwe maand betekent ook weer een nieuwe Beautybox. Ik kreeg hem net als iedere maand opgestuurd en laat je in deze video zien wat er allemaal in zit. Ik zat er compleet naast met mijn gok wat betreft het thema van de maand maar ben wel heel erg enthousiast over de producten. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×