Beautybox unboxing november 2017

17 november 2017 No Comments

De Beautybox van de maand november kwam afgelopen week weer binnen, wat betekent dat ik hem natuurlijk weer op camera voor jullie unbox! In deze box zitten een aantal items waar je volgens de makers van de Beautybox al snel niet meer zonder kunt. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×