Beautybox Unboxing mei 2017

14 mei 2017 5 Comments

In samenwerking met de Beautybox heb ik vandaag een unboxing voor jullie! Ik mocht de mei Beautybox ontvangen, vol met producten die gericht zijn op het vakantie-seizoen. In deze video unbox ik de doos, laat jullie alle producten zien inclusief swatches en vertel jullie alle informatie die jullie nodig hebben. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Website Beautybox

5 Comments

 • Lonneke 16 mei 2017 at 16:01

  Wat leuk zo’n beauty box. Een mooie manier om nieuwe producten te ontdekken.

 • Dhini 15 mei 2017 at 21:55

  Wat mooi inhoud. Soort box is altijd leuk om nieuw merken te ontdekken.

 • Natascha 14 mei 2017 at 19:21

  Leuke box! Ik vind zulke boxen altijd handig om nieuwe producten te ontdekken!

 • Hillybilly Beauty 14 mei 2017 at 17:40

  Super leuke box!

 • Marjolein 14 mei 2017 at 16:19

  Oh dat is tof, vooral de verscheidenheid is super Topvideo en dank voor get delen heel leuk

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×