Beautybox unboxing juni 2017

16 juni 2017 No Comments

De Beautybox van de maand juni werd afgelopen woensdag bij mij bezorgd en ik besloot hem meteen op camera voor jullie open te maken. De box heeft als thema ‘een zwoele zomeravond’ en alle producten uit de box sluiten hier dan ook op aan. Ik ben weer heel erg enthousiast over de inhoud van de box, dus ik wens jullie veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Klik hier voor de website van de Beautybox

* Deze video is in samenwerking met de Beautybox gemaakt *

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×