Beautybox unboxing juli 2017

30 juli 2017 No Comments

De Beautybox unboxing van deze maand is nogal laat, aangezien de box binnen kwam tijdens mijn vakantie en ik hem toen dus niet kon unboxen. Volgende maand zal ik er weer eerder bij zijn! In juli had de box in ieder geval een ‘sun godess’ thema, waar de producten dus ook op afgestemd zijn. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×