Beautybox unboxing – december 2017

11 december 2017 No Comments

Afgelopen zaterdag kwam de Beautybox van de maand december alweer binnen en net als iedere maand unbox ik deze voor jullie op camera. Natuurlijk heeft de box deze maand een kerst-thema, waar ik zelf heel erg benieuwd naar was. Veel kijkplezier!


Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×