Beautybloggers Dilemma Tag + WINACTIE

3 september 2016 63 Comments

Beautybloggers Dilemma Tag + winactie

Het is alweer een tijdje terug dat ik samen met een stel andere beautybloggers de Nationale Beautybloggersdag organiseerde en daarbij een bloghop hield. Op die samenwerking werd toen zo ontzettend goed gereageerd door jullie, dat we besloten onze koppen opnieuw samen te steken voor een nieuwe samenwerking: zo ontstond de Beautybloggers Dilemma TAG! Vandaag is er dus opnieuw een bloghop, maar in een net iets ander jasje. Hetgeen wat wel hetzelfde is gebleven is dat er op iedere deelnemende blog iets te winnen valt! Hop je ook mee?

Beautybloggers Dilemma TAG

Als het goed is ben je op mijn blog terecht gekomen via Romy. Zo niet, dan ben je op mijn blog begonnen met de bloghop! Romy plaatst iedere maandag en donderdag een artikel op haar blog over beauty, fashion of gezondheid. De foto’s op haar blog vind ik zo ontzettend tof! Het dilemma dat ik heb gekregen van Romy luidt als volgt:

Nooit rimpels krijgen of nooit meer puistjes?

Eerlijk gezegd heb ik niet heel erg lang hoeven nadenken hierover: ik zou kiezen voor nooit meer puistjes. Rimpels horen er nu eenmaal bij, dat heb ik ook van huis uit mee gekregen. En zijn lachrimpels niet juist een teken dat je een gezellig leven hebt gehad? Nee, niets tegen rimpels. Puistjes daarentegen: ik word niet goed van die dingen. Zo heb je tijden lang een mooie huid en dan ineens doemen er 5 puistjes tegelijkertijd op. Rotdingen. Als ik daar voor altijd van af kan zijn dan weet ik het wel!

Nooit rimpels krijgen of nooit meer puistjes?

Winactie

En dan nu de winactie, waar jullie vast het benieuwdst naar zijn! Op mijn blog kun je kans maken op het Sleek Face Form Palette in de kleur Fair. Deze bevat zowel een bronzer, highlighter als de welbekende Rosegold blush van Sleek.

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Volg Ordinary Odd op ‘Bloglovin
 2. Volg Ordinary Odd op YouTube
 3. Laat hieronder een reactie achter dat je meedoet (met een geldig e-mail adres)
 4. OPTIONEEL (voor meer kans): volg Ordinary Odd op Facebook, Twitter en/of Instagram (laat dit dan ook in je reactie weten)

Jullie hebben tot vrijdag 9 september de tijd om mee te doen, hierna sluit de winactie. De winnaar wordt door middel van een random picker gekozen. Vervolgens krijgt deze persoon op zaterdag 10 september een mailtje van mij, dit wordt dus niet publiekelijk bekend gemaakt.

Mijn dilemma en HOP verder!

Dan is het nu verder om door te hoppen naar de volgende blog! Ik verwijs je door naar Maaike, die dagelijks Engels-talig blogt over voornamelijk beauty en fashion. Zeker een kijkje waard!

Natuurlijk heb ik ook voor Maaike weer een dilemma bedacht, en ik ben heel erg benieuwd wat ze gaat kiezen: hier komt die:

Nooit meer oogmakeup (mascara/eyeliner/oogschaduw etc.) mogen dragen of nooit meer lipmakeup (lipstick/lipgloss/lipcream/lippenbalsem etc.) mogen dragen?

Ik ben heel erg benieuwd naar haar keuze, zelf vind ik hem erg lastig! (Al zou ik denk ik toch liever voor nooit meer lipmakeup gaan, al is dat met pijn in mijn hart. Ik houd te veel van mijn winged eyeliner en mascara)

Heel erg bedankt dat je een kijkje nam op mijn blog! Hopelijk heb je nog veel plezier met het ontdekken van de vele andere blogs die meedoen met deze bloghop. Ow en ik ben wel benieuwd: wat zou jij kiezen uit bovenstaande 2 dilemma’s?

63 Comments

 • Joyce 9 september 2016 at 21:48

  OEPS, hoe kan ik deze toffe winactie nou missen ;oooo. Ik doe mee Irinaaaa <3

  • Irina 9 september 2016 at 21:57

   Haha net op de valreep! Leuk dat je mee doet <3

 • Fleur 8 september 2016 at 23:18

  Nooit meer lippenstift! Kan echt de deur niet uit zonder eyeliner en mascara.
  Ik volg je ook op IG

  • Irina 9 september 2016 at 09:11

   Leuk dat je mee doet!

 • Jouvence 7 september 2016 at 18:37

  Ik zou gaan voor nooit meer lipproducten, alhoewel ik mijn lipbalm en MAC lipsticks wel erg zou gaan missen. xx

  • Irina 7 september 2016 at 19:00

   Precies hetzelfde als ik dus! Haha

 • Anneke 7 september 2016 at 17:16

  Die keuzes zijn voor mij niet zo moeilijk te maken haha, ik draag veel vaker oogmake-up dan lipmake-up. Dus ik zou de oogmake-up behouden!

  Ik volg je al op Bloglovin’, YouTube, Twitter en Instagram! 😀 (Facebook heb ik niet, haha).

  • Irina 7 september 2016 at 17:36

   Leuk dat je mee doet <3

 • Anna Gerrie 4 september 2016 at 16:58

  Ik zou dan liever m’n lipproducten houden, ik kan niet zonder een lippenbalsem.

  • Irina 4 september 2016 at 17:21

   Ja dat is echt heel erg lastig om te missen…

 • chucky1012 4 september 2016 at 07:56

  Ik zou dan toch gaan voor de mascara omdat ik addicted ben aan lippenbalsems.
  Leuke actie en ben al een tijdje bezig met hoppen…. 😉
  Prachtige blush palette.
  Ik hou van dit merk omdat ik al diverse palettes eyeshadows ervan heb.
  Ben dus zeer benieuwd naar de blush teinten…

  Ik volg je op al je soc.med.k.. en ook doe ik mee voor alle extra kansen.

  Bl: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Instagram: @chucky1012

  Fb: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Xoxo

  • Irina 4 september 2016 at 09:18

   Leuk dat je mee doet! <3

 • Lieke van Veen 4 september 2016 at 02:22

  Ik draag nooit lipproducten dus voor mij is het geen moeilijke keuze.

  Dat contouring en blush palette is super mooi dus ik doe graag mee om te winnen!

  http://www.bloglovin.com/liekevanveen8
  youtube liekeee24
  facebook lieke van veen
  twitter _liekeee
  instagram liekevv24

  • Irina 4 september 2016 at 09:18

   Leuk dat je mee doet!

 • Celine 3 september 2016 at 23:41

  Ik doe zeker mee met deze winactie. Ik zou kiezen voor nooit meer lipstick omdat ik zoiezo altijd eyeliner of mascare op heb. Je ogen spreken en stralen altijd meer uit
  Heb alles gedaan ook de extra xxx

  • Irina 4 september 2016 at 09:18

   Leuk dat je mee doet!

 • All About Bertina 3 september 2016 at 20:40

  Leuke winactie meis! Ik doe heel graag mee. Ik heb alle stappen gedaan en ook de extra stappen.
  Op sommige sociaal media volgende ik je natuurlijk al. Super leuke tag, deze ga ik zeker een keer doen op mijn blog.

 • Sabrina 3 september 2016 at 20:22

  Wat een dilemma! Ik ben gek op lipstick enzo maar nooit meer mascara!? Nooo! Ik doe graag mee voor dit prachtige pallette, al zo vaak gezien! Ik volgde je alleen nog niet op fb maar nu wel!

  • Irina 3 september 2016 at 20:55

   Leuk dat je mee doet! <3

 • Romy 3 september 2016 at 19:41

  Leuk artikel! Ik zou gaan voor nooit meer lip make-up. Al zou ik mijn rode lipstick dan wel erg missen.. Leuke winactie!

  • Irina 3 september 2016 at 20:56

   Haha precies!

 • Tamara TS 3 september 2016 at 18:10

  Dan kies ik zeker voor nooit meer lipmake-up. Ik heb echt mascara nodig om ’s ochtends de mensen niet te laten schrikken met mijn zombielook.

  Ik doe heel graag mee aan de winactie en ik volg overal. Van zo’n Sleekpalette word je meteen vrolijk!

  (FB Tamara Mara Großmaul, Instagram & Twitter @paramara1982, YT &BL Tamara TS)

  • Irina 3 september 2016 at 20:56

   Leuk dat je mee doet!

 • marina 3 september 2016 at 18:06

  ik volg je via alle kanalen, behalve twitter dat heb ik niet.

 • marina 3 september 2016 at 18:05

  nooit meer lipstick. wat een leuke actie. ik doe zeker weer mee.

  • Irina 3 september 2016 at 20:56

   Leuk dat je mee doet!

 • Chantalle 3 september 2016 at 16:06

  Dan zou ik zeker kiezen om nooit meer lipproducten te gebruiken! Ik gebruik standaard elke dag mascara dus daar zou ik echt niet zonder kunnen. Ik doe ook heel graag mee aan je winactie, ik ben zo benieuwd naar dit palette! Ik volg je via bloglovin, YouTube, twitter, Facebook en instagram.

  • Irina 3 september 2016 at 20:56

   Leuk dat je mee doet!

 • Lesley 3 september 2016 at 15:54

  Jeetje nog een lastige! Nooit meer lipbalsem vind ik echt heel erg maar nooit meer mascara is nog erger met mijn blonde wimpers. Mhh.. Dan nooit meer oogmakeup en gewoon mijn wimpers laten verven?

  • Irina 3 september 2016 at 20:57

   Haha ja dat is natuurlijk ook een optie!

 • Sabrina H 3 september 2016 at 14:50

  Dit is het eerste dilemma wat ik echt moeilijk vind. In eerste instantie zou ik kiezen voor nooit meer lip make-up. Omdat ik mascara (en eyeliner) het meest gebruik en dat je gezicht ook heel anders kan maken. Lip make-up sla ik over het algemeen ook best wel vaak over, omdat ik niet weet welke kleur ik moet gebruiken. Maar toen las ik dat je ook geen lippenbalsem meer mag gebruiken en dat is wel een ramp als je droge lippen of scheurtjes in je lippen krijgt. Dus toen moest ik weer opnieuw na gaan denken. En dan zou ik denk ik toch voor nooit meer oog make-up gaan. Hoe erg ik dat ook vind XD.

  Ik doe ook graag mee aan de winactie. Ik volgde je al op bloglovin en youtube en ook al op instagram. Ik heb alle stappen gedaan :D.

  • Irina 3 september 2016 at 20:57

   Haha ja ik heb hem wel lastig gemaakt inderdaad!
   Leuk dat je mee doet <3

 • Henrieke 3 september 2016 at 14:47

  Ik zou kiezen om dan nooit meer lippenstift te dragen, mascara is essentieel. 🙂 Ik volg je nog steeds overal!

  • Irina 3 september 2016 at 20:57

   Leuk dat je mee doet!

 • Lara 3 september 2016 at 13:19

  I love Sleek! Daarom doe ik ook graag mee met deze leuke winactie!

  • Irina 3 september 2016 at 20:58

   Leuk dat je mee doet!

 • Britt 3 september 2016 at 12:49

  Oeh, ik heb de verplichte dingen gedaan, dus I’m in!

  • Irina 3 september 2016 at 20:58

   Leuk dat je mee doet!

 • mieke | mieksmind 3 september 2016 at 12:36

  Ik zou dan gaan voor nooit meer lip makeup mogen dragen want ik kan echt niet zonder oogschaduw haha! wel een lastige hoor want ik ben ook echt dol op lipsticks. moeilijk dillema! ik doe graag mee met je winactie, echt super tof palette, i like! die heb ik altijd al willen hebben, ziet er goed uit. De stappen heb ik allemaal uitgevoerd! #fingerscrossed veel plezier met de bloghop!

  • Irina 3 september 2016 at 20:58

   Leuk dat je mee doet!

 • Bo De Smet 3 september 2016 at 12:15

  Ik doe mee!
  Ik volg je op bloglovin, op Instagram (desmetbo), op Facebook (Bo De Smet) & op twitter (BoDeSmet)

  Ik zou toch gaan voor nooit meer oogmakeup 🙂
  Email: bo.desmet@hotmail.com

  • Bo De Smet 3 september 2016 at 12:16

   Oh en ik volg je natuurlijk ook op Youtube!

  • Irina 3 september 2016 at 20:58

   Leuk dat je mee doet <3

 • Kimberley 3 september 2016 at 11:44

  Nooit meer lip makeup. 🙂

  • Irina 3 september 2016 at 20:59

   Daar lijkt vrijwel iedereen voor te gaan, haha

 • YuSt 3 september 2016 at 11:40

  Doe mij dan maar nooit meer een lipproduct! Oef… Wel jammer van mijn stash ??
  Ik doe ook hier mee!

  • Irina 3 september 2016 at 20:59

   Haha ja zonde he!
   Leuk dat je mee doet!

 • Jolijn 3 september 2016 at 11:20

  Leuke actie! Ik doe graag mee en volg je op facebook, twitter, youtube, bloglovin’ en instagram.
  xx Jolijn

  • Irina 3 september 2016 at 20:59

   Leuk dat je mee doet!

 • Shana 3 september 2016 at 10:33

  Hoe leuk! Ik zou mijn mascara toch ook niet meer kunnen missen, daarom ga ik voor de lipstick! Ik volg je op facebook & instagram & youtube. Fingers crossed!!

  • Irina 3 september 2016 at 20:59

   Leuk dat je mee doet!

 • Yvonne 3 september 2016 at 10:28

  Super toffe winactie! Ik doe graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin’ en YouTube 😀

  Mijn antwoord op jouw dilemma: Liever nooit meer lipmake-up. Ik vind dat wanneer je je ogen op een bepaalde manier opmaakt het te veel is als je ook je lippen nog een kleurtje geeft, dus dan maar die. Ik moet wel zeggen dat ik mijn lippenbalsem wel ga missen.

  • Irina 3 september 2016 at 21:00

   Haha ja vooral die lippenbalsem ga ik ook missen dan.
   Leuk dat je mee doet!

 • Maaike 3 september 2016 at 10:27

  Ik zou kiezen voor nooit meer rimpels en nooit meer lipproducten. Nooit meer rimpels, omdat ik die lelijk vind en dat je puisten kan camoufleren. En nooit meer lipproducten, omdat ik die bijna toch niet gebruik. Ik doe mee met de winactie.

  • Irina 3 september 2016 at 21:00

   Leuk dat je mee doet!

 • Jolanda 3 september 2016 at 10:22

  Ik zou gaan voor nooit meer lipmake-up! Heb namelijk niet elke dag wat op mijn lippen, want geef mijn dochter teveel kusjes om fatsoenlijk een lipstick te kunnen dragen. Supermooie prijs overigens! Ik doe heel graag mee en volg je overal!!

  • Irina 3 september 2016 at 21:00

   Haha ja dan is het een simpele keuze!
   Leuk dat je mee doet!

 • Anita H. 3 september 2016 at 09:48

  Ik volg je via alle genoemde kanalen en ik doe graag mee. Wat het dilemma betreft: ik kan eventueel wel zonder mascara; mijn wimpers hebben redelijk wat volume en ik kan ze verven.

  • Irina 3 september 2016 at 21:01

   Leuk dat je mee doet!

 • Hilde 3 september 2016 at 08:48

  Ik zou voor nooit meer lipstick gaan. Mijn ogen moeten opgemaakt zijn.

  • Irina 3 september 2016 at 08:58

   Ja precies! Ik kan niet zonder een laagje mascara op zijn minst!

 • Jonna@Burgertrutjes 3 september 2016 at 08:12

  Ik ga voor de oogmake up ipv lipsticks!

  • Irina 3 september 2016 at 08:58

   Jeej nog een medestander, haha!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×