Beauty producten opruimen & uitzieken // WEEKVLOG #56

Beauty producten opruimen & uitzieken // WEEKVLOG #56

10 februari 2020 1 Comment

Na een weekje te hebben overgeslagen vanwege een nare buikgriep ben ik weer terug met een nieuwe weekvlog! Ik was nog aan het uitzieken, maar doe wel een kleine Pipoos shoplog en laat twee perspakketjes zien van Essence en the Bodyshop. Daarnaast ruim ik mijn beauty producten uit die in mijn ’te-reviewen’ lade zitten. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

1 Comment

 • Rachel Kromdijk 11 februari 2020 at 09:36

  Wat een heerlijke vlog weer en ik kan zo van opruimen genieten!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×