Lifestyle, Persoonlijk, Video

Beauty producten opruimen & uitzieken // WEEKVLOG #56

Beauty producten opruimen & uitzieken // WEEKVLOG #56

Na een weekje te hebben overgeslagen vanwege een nare buikgriep ben ik weer terug met een nieuwe weekvlog! Ik was nog aan het uitzieken, maar doe wel een kleine Pipoos shoplog en laat twee perspakketjes zien van Essence en the Bodyshop. Daarnaast ruim ik mijn beauty producten uit die in mijn ‘te-reviewen’ lade zitten. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

1 Comment

  1. Reply
    Rachel Kromdijk
    11 februari 2020 at 09:36

    Wat een heerlijke vlog weer en ik kan zo van opruimen genieten!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.