Beauty, fashion & lifestyle favorieten van 2018

Beauty, fashion & lifestyle favorieten van 2018

31 december 2018 No Comments

De laatste dag van 2018 is aangebroken en traditiegetrouw is het dan ook weer tijd om het jaar af te sluiten met een grote favorieten video. Ik laat je vandaag al mijn ultieme beauty, fashion en lifestyle favorieten van 2018 zien. Laat je ook meteen weten wat jouw favorieten van het afgelopen jaar waren? Veel kijkplezier en een fijne jaarwisseling!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×