Beauty, fashion & lifestyle favorieten van 2017

31 december 2017 No Comments

Het aftellen is begonnen: vannacht om 00:00 uur begint 2018. Ik kon het jaar niet afsluiten zonder een favorieten video voor jullie te maken met al mijn beauty, fashion en lifestyle favorieten van 2017. Pak er lekker een oliebol bij en ga er voor zitten want het is een lange video geworden! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×