Beauty, Fashion & Lifestyle Favorieten van 2016

1 januari 2017 2 Comments

Happy New Year! 2016 is officieel voorbij en 2017 officieel begonnen. Een nieuw jaar: een nieuw begin. Om 2016 goed af te sluiten besloot ik een video te maken met mijn absolute favorieten op het gebied van beauty, fashion en lifestyle van het jaar. Welke producten sprongen er in 2016 echt tussenuit? In deze video laat ik het aan je zien!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Britt van Ommeren 1 januari 2017 at 12:14

  Leuke video! Ik vind zulke round-ups altijd leuk, krijg je vaak nog wat inspiratie van! Happy New Year!

  • Irina 1 januari 2017 at 22:12

   Jij ook een gelukkig 2017!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×