Beauty, Fashion & Lifestyle Favorieten van 2016

1 januari 2017 2 Comments

Happy New Year! 2016 is officieel voorbij en 2017 officieel begonnen. Een nieuw jaar: een nieuw begin. Om 2016 goed af te sluiten besloot ik een video te maken met mijn absolute favorieten op het gebied van beauty, fashion en lifestyle van het jaar. Welke producten sprongen er in 2016 echt tussenuit? In deze video laat ik het aan je zien!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • Britt van Ommeren 1 januari 2017 at 12:14

  Leuke video! Ik vind zulke round-ups altijd leuk, krijg je vaak nog wat inspiratie van! Happy New Year!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×