Barry M – Matte Lipstick #177 Heartbreaker

18 april 2017 4 Comments

Ik ontving een paar weken terug een heel erg leuk pakketje van de webshop Alice & Jo. Hier mocht ik een aantal producten uitkiezen om voor jullie te reviewen van het merk Barry M. Ik ben altijd al gek geweest op de nagellak van dit merk en dit klonk dan ook als muziek in mijn oren! Vandaag begin ik met het product waar ik zelf het benieuwdst naar ben: de matte lipstick in #177 Heartbreaker.

Barry M - Matte Lipstick #177 Heartbreaker

De huls van de lipstick is ontzettend simpel vormgegeven: een vierkante matte zwarte huls met in het midden een glanzende rand. Aan de onderkant van de verpakking vind je het kleurnummer en de kleur zelf: gemakkelijk terug te vinden in mijn lipstickhouder dus!

Barry M - Matte Lipstick #177 Heartbreaker

Ik werd meteen enthousiast van de swatch op mijn arm: wat een prachtige kleur! Helemaal waar ik op had gehoopt! Het pigment is zoals je kunt zien ook helemaal prima: ik werd meteen benieuwd hoe de kleur me zou gaan staan.

Barry M - Matte Lipstick #177 Heartbreaker

Aanbrengen op de lippen ging prima, al moet ik zeggen dat de lipstick soms wel wat stroef aanvoelt. Dit is echter niet storend en de lipstick is nog altijd netjes aan te brengen. Ook zie je hier dat de kleur volledig dekt op mijn lippen: prachtig!

Barry M - Matte Lipstick #177 Heartbreaker

Wel moet ik zeggen dat ik de lipstick niet volledig matt vind: er lijkt een hele subtiele glans overheen te liggen. Zelf zou ik het eerder een satin finish noemen. Dit maakt de kleur echter niet minder mooi, en absoluut een aanrader. Voor deze tijd van het jaar is hij misschien iets minder geschikt, maar in het najaar ga ik de kleur er zeker vaker bij pakken.

De Barry M Matte Lipstick in #177 Heartbreaker kost €6,95

4 Comments

 • Nicole 20 april 2017 at 11:41

  Oh wauw dit is nou eens een gave kleur! Hij staat je echt perfect.

 • Britt 18 april 2017 at 13:18

  Dat kleurtje staat je erg mooi!

  • Irina 18 april 2017 at 13:59

   Dankjewel meis!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×