Barry M Illuminating Highlighter Palette

30 mei 2017 10 Comments

Alweer een hele tijd terug ontving ik een aantal Barry M producten van de webshop Alice & Jo. Eén van die producten was dit Illuminating Highlighter palette, waar ik meteen erg benieuwd naar was. Het palette bevat drie poeder highlighters, en natuurlijk werd ik meteen enthousiast met mijn (lichte) highlighter verslaving. Kijk je mee?

Barry M Illuminating Highlighter Palette

De verpakking van het palette is simpel vormgegeven van zwart karton met hierop een glanzende bronze tekst met versiering. Alle sterren en raketten geven het palette een speelse uitstraling vind ik!

In het palette zitten drie verschillende poeder highlighters: een witte, roze en peachy variant. Wat ik zelf erg leuk vind, is dat Barry M de poeders elk een naam hebben gegeven. Van links naar rechts zie je Frosty CreamIced Pink en Gilded Bronze.

Barry M Illuminating Highlighter Palette

Eenmaal geswatcht werd ik nog enthousiaster: wat een goed pigment en wat een prachtige glans hebben de poeders! Vooral de eerste kleur vind ik geweldig: ik houd van warme, gouden highlighters. De andere twee zal ik er zelf minder snel bij pakken, en ik denk dat deze voor sommige mensen ook te roze of te oranje zullen zijn: wel mooi als blush of bronzer topper wanneer je hier van houdt!

Barry M Illuminating Highlighter Palette

Zelf bracht ik dan ook de eerste kleur uit het palette aan op mijn jukbeenderen: Frosty Cream. De glans die deze highlighter geeft vind ik prachtig en is goed op te bouwen. Je kunt voor een subtiele glans gaan, maar ook een echte ‘in-your-face’ glow is zeker te bereiken met deze poeder.

Al met al ben ik ontzettend blij verrast door dit palette. Zelf heb ik nog niet erg veel producten van Barry M geprobeerd, maar tot nog toe ben ik erg te spreken over dit merk!

Het Barry M Illuminating Highlighter palette kost €9,99

10 Comments

 • Macblogster 3 juni 2017 at 21:55

  Ik ben totaal niet bekend met de producten van Barry M. Leuk dus om dit review te lezen.

 • Astrid 31 mei 2017 at 10:16

  Wat een mooi palette! Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Ik heb ook niets van Barry M, maar dit ziet er veelbelovend uit!

 • Lonneke 30 mei 2017 at 22:00

  Mooie highlighter! Ik ben ook wel benieuwd naar de producten van van Barry M nog nooit iets van gehad.

 • Nicole 30 mei 2017 at 20:49

  Wat een mooi palette. Barry M is echt een leuk merk.

 • Joyce 30 mei 2017 at 15:11

  Oooh, wat ziet het er goed uit zeg!

 • Esra | www.lipstick-addict.nl 30 mei 2017 at 14:00

  Barry M vind ik een heel leuk merk, dit palette ziet er ook heel mooi uit! X

 • Annika - Mrs. Marvelous 30 mei 2017 at 13:08

  Wat een fijne prijs voor zo’n mooie highlighter. Staat je goed!

 • Linda 30 mei 2017 at 10:39

  Ziet er mooi uit! Ik ben zelf niet echt een make-up liefhebber, maar ik vind deze verpakking vet leuk haha :’)

 • Britt 30 mei 2017 at 10:38

  Oeh wauw, voor zo’n prijs is er helemaal niks te klagen, ziet er heel mooi uit!

 • Floor 30 mei 2017 at 08:10

  Wat een mooie highlighters!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×