Beauty

Barry M Illuminating Highlighter Palette

Alweer een hele tijd terug ontving ik een aantal Barry M producten van de webshop Alice & Jo. Eén van die producten was dit Illuminating Highlighter palette, waar ik meteen erg benieuwd naar was. Het palette bevat drie poeder highlighters, en natuurlijk werd ik meteen enthousiast met mijn (lichte) highlighter verslaving. Kijk je mee?

Barry M Illuminating Highlighter Palette

De verpakking van het palette is simpel vormgegeven van zwart karton met hierop een glanzende bronze tekst met versiering. Alle sterren en raketten geven het palette een speelse uitstraling vind ik!

In het palette zitten drie verschillende poeder highlighters: een witte, roze en peachy variant. Wat ik zelf erg leuk vind, is dat Barry M de poeders elk een naam hebben gegeven. Van links naar rechts zie je Frosty CreamIced Pink en Gilded Bronze.

Barry M Illuminating Highlighter Palette

Eenmaal geswatcht werd ik nog enthousiaster: wat een goed pigment en wat een prachtige glans hebben de poeders! Vooral de eerste kleur vind ik geweldig: ik houd van warme, gouden highlighters. De andere twee zal ik er zelf minder snel bij pakken, en ik denk dat deze voor sommige mensen ook te roze of te oranje zullen zijn: wel mooi als blush of bronzer topper wanneer je hier van houdt!

Barry M Illuminating Highlighter Palette

Zelf bracht ik dan ook de eerste kleur uit het palette aan op mijn jukbeenderen: Frosty Cream. De glans die deze highlighter geeft vind ik prachtig en is goed op te bouwen. Je kunt voor een subtiele glans gaan, maar ook een echte ‘in-your-face’ glow is zeker te bereiken met deze poeder.

Al met al ben ik ontzettend blij verrast door dit palette. Zelf heb ik nog niet erg veel producten van Barry M geprobeerd, maar tot nog toe ben ik erg te spreken over dit merk!

Het Barry M Illuminating Highlighter palette kost €9,99

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

10 Comment

 1. Reply
  Macblogster
  3 juni 2017 at 21:55

  Ik ben totaal niet bekend met de producten van Barry M. Leuk dus om dit review te lezen.
  Macblogster onlangs geplaatst…MAC Retro Matte Liquid Lipcolour: Oh LadyMy Profile

 2. Reply
  Astrid
  31 mei 2017 at 10:16

  Wat een mooi palette! Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Ik heb ook niets van Barry M, maar dit ziet er veelbelovend uit!
  Astrid onlangs geplaatst…Shoplog: Aliexpress telefoonhoesjesMy Profile

 3. Reply
  Lonneke
  30 mei 2017 at 22:00

  Mooie highlighter! Ik ben ook wel benieuwd naar de producten van van Barry M nog nooit iets van gehad.
  Lonneke onlangs geplaatst…Etos Nagellak To The Left, My Mint Or Yours & Coral BayMy Profile

 4. Reply
  Nicole
  30 mei 2017 at 20:49

  Wat een mooi palette. Barry M is echt een leuk merk.
  Nicole onlangs geplaatst…My The Ordinary WishlistMy Profile

 5. Reply
  Joyce
  30 mei 2017 at 15:11

  Oooh, wat ziet het er goed uit zeg!
  Joyce onlangs geplaatst…A WEEK WITH JOYCE 110 || ZOMERSE DAGEN & UITGEBREID SHOPPENMy Profile

 6. Reply
  Esra | www.lipstick-addict.nl
  30 mei 2017 at 14:00

  Barry M vind ik een heel leuk merk, dit palette ziet er ook heel mooi uit! X
  Esra | http://www.lipstick-addict.nl onlangs geplaatst…Review | Rimmel London Kate Sculpting Palette ♥ 002 Coral GlowMy Profile

 7. Reply
  Annika - Mrs. Marvelous
  30 mei 2017 at 13:08

  Wat een fijne prijs voor zo’n mooie highlighter. Staat je goed!
  Annika – Mrs. Marvelous onlangs geplaatst…Snack Time! Zonnatura BietensapMy Profile

 8. Reply
  Linda
  30 mei 2017 at 10:39

  Ziet er mooi uit! Ik ben zelf niet echt een make-up liefhebber, maar ik vind deze verpakking vet leuk haha :’)
  Linda onlangs geplaatst…Mei 2017: bevrijdingsfestival, Duitsland en dagje AmsterdamMy Profile

 9. Reply
  Britt
  30 mei 2017 at 10:38

  Oeh wauw, voor zo’n prijs is er helemaal niks te klagen, ziet er heel mooi uit!

 10. Reply
  Floor
  30 mei 2017 at 08:10

  Wat een mooie highlighters!
  Floor onlangs geplaatst…Review | Yves Rocher Hydraterende Crème SPF 25My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.