Barry M Get Shapey Brow & Eyeshadow Palette

24 juni 2017 4 Comments

Alweer een hele tijd terug ontving ik drie verschillende producten van het merk Barry M van de webshop Alice & Jo. Twee van die producten zagen jullie eerder al langs komen en vandaag is het tijd voor de derde: het Get Shapey Brow & Eyeshadow palette vol met 4 oogschaduws, 1 highlighter, 2 wenkbrauwpoeders en 1 wenkbrauw wax. Kijk je mee?

Barry M Get Shapey Brow & Eyeshadow Palette

De verpakking van het palette is lekker speels en kinderlijk. Je moet er van houden maar zelf vind ik het ontzettend schattig en op deze manier steekt hij ook lekker af van de andere palettes in mijn stash.

Aan de binnenkant zit een kartonnetje met hierop allemaal bloemvormige strepen. Naast ieder product staat waar het voor te gebruiken is, helaas hebben de kleurtjes geen namen gekregen. Dat vind ik zelf toch altijd net iets leuker.

Barry M Get Shapey Brow & Eyeshadow Palette
Links zie je de highlighter en de twee wenkbrauwpoeders. Rechts zijn alle vier de oogschaduws te zien.

Zoals je kunt zien zitten er alleen maar nude tinten in het palette, dus het is perfect geschikt voor iedere dag. Wel viel het me tijdens het swatchen op dat er echt verschil zit tussen de verschillende poeders. Vooral de highlighter is heel erg poederig. De twee wenkbrauwpoeders daarentegen zijn heel goed gepigmenteerd en totaal niet poederig. De oogschaduws vielen me dan weer wat tegen in pigment.

Barry M Get Shapey Brow & Eyeshadow Palette

Ik ging als eerste voor de lichte tint van de twee wenkbrauwpoeders, aangezien ik de andere te hard vond voor in mijn gezicht. Deze tint was echter ook niet helemaal wat ik wilde: hij is me te warm van kleur voor in de wenkbrauwen. Verder is hij in gebruik wel heel erg fijn.

De oogschaduws die ik aanbracht leken allemaal heel erg op elkaar op het oog, waardoor ik er geen mooie look van wist te maken. Ik heb voor de look hierboven alle kleuren oogschaduw gebruikt en ook nog de highlighter gepakt voor in de binnenste ooghoek en onder het wenkbrauwbot. Het lijkt net alsof ik maar twee kleuren op mijn ooglid heb: alleen het effect van de highlighter vind ik mooi. Lekker subtiel maar wel echt met een highlightend effect.

Al met al ben ik niet erg enthousiast over dit palette helaas. Het ziet er ontzettend leuk uit en ik had er goede verwachtingen van maar helaas heeft hij deze niet waar kunnen maken.

Het Barry M Get Shapey Brow & Eyeshadow palette kost €8,95

4 Comments

 • Nicole 26 juni 2017 at 15:11

  Qua swatches vind ik hem er heel erg goed uitzien, maar wel jammer dat hij op het oog zo tegenvalt. Misschien als je hem probeert met een cream shadow zoals de Maybelline Color Tattoo eronder dat ze wat meer opvallend zijn enzo.

 • Annika - Mrs. Marvelous 25 juni 2017 at 19:08

  Jammer dat hij tegenviel, het palette ziet er supergaaf uit!

 • Britt van Ommeren 24 juni 2017 at 11:46

  Ah wat jammer! Hij had zo mooi kunnen zijn, maar toch fijn dat je hem gereviewd hebt!

 • Lonneke 24 juni 2017 at 08:48

  Van dit palette had ik ook wat meer veracht qua pigment, jammer. Toch vind je ooglook mooi geworden.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×