Bagels & Beans mukbang + plannen & doelen voor 2023

22 januari 2023 No Comments

Vandaag heb ik weer eens een oude vertrouwde mukbang voor je! Sinds kort is er een nieuw filiaal van Bagels & Beans geopend bij mij in de buurt, waardoor ik het nu ook thuis kan laten bezorgen. Daar moest ik natuurlijk even gebruik van maken voor een mukbang, waarbij ik ondertussen je bijpraat over mijn plannen en doelen voor 2023. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×