Bagels & Beans mukbang met mijn moeder

25 mei 2023 No Comments

Ik kreeg de afgelopen tijd weer regelmatig vragen of ik weer eens een mukbang kon filmen, en of ik weer video’s samen met mijn moeder kon maken. Dus vandaag is het tijd voor een gezellige Bagels & Beans mukbang samen met mijn moeder! We doen tijdens het eten een kleine Q&A: veel kijkplezier.

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×