Back To School Shoplog met o.a. HEMA & Action

15 juli 2016 5 Comments

Back To School Shoplog met o.a. HEMA & Action

Ik had jullie bij mijn laatste shoplog beloofd dat er de rest van de maand geen shoplogs online zouden komen vanwege mijn no-buy maand. Toch heb ik vandaag een shoplog voor jullie! Ik kocht namelijk vorige maand al een aantal spulletjes voor het nieuwe schooljaar en ik kon niet wachten om ze aan jullie te laten zien. Dit is ook gelijk de eerste video uit mijn Back To School serie van dit jaar! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

5 Comments

 • Ria 15 juli 2016 at 20:32

  Wat ben je heerlijk enthousiast bezig voor je nieuwe opleiding. Leuk om te zien.

  De Hema agenda heb ik ook ontdekt, maar dan de versie van jan – dec 🙂

 • Jouvence 15 juli 2016 at 16:59

  Leuke video en je hebt leuke back to school items geshopt xx

  • Irina 15 juli 2016 at 17:23

   Dankjewel! Stay tuned voor de rest van mijn Back To School video’s!

 • Hilde 15 juli 2016 at 16:03

  Super leuk filmpje! Ik heb hem al aan mijn dochters laten zien. 😉

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×