Back To School – School Essentials

23 augustus 2015 3 Comments

school essentials

Vandaag is het tijd voor mijn tweede back to school filmpje, waarin ik laat zien wat mijn school essentials zijn. Laat vooral achter wat jou school essentials zijn, zodat we elkaar misschien kunnen helpen! Zijn er al mensen van jullie begonnen op school? Of moeten jullie morgen of volgende week beginnen?

Vergeet je niet te abonneren op het Youtube kanaal van Ordinary Odd

Het artikel over mijn planningtips – klik hier –

Het filmpje van Manon over de snelhechter truc – klik hier – 

3 Comments

 • lana 24 augustus 2015 at 18:26

  leuk! 😀

 • Joelle 23 augustus 2015 at 19:49

  Leuk filmpje!
  Highlighters zijn inderdaad echt super handig.
  Zo orden je dingen en ze vallen meer op!

 • Floor 23 augustus 2015 at 14:17

  Leuke video!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×