Lifestyle, Video

Back To School Q&A

Back To School Q&A

Een tijdje terug vroeg ik jullie om mij vragen te stellen over Back To School en die vragen beantwoord ik vandaag! Het is mijn allereerste Q&A (Question & Answer) dus hopelijk vinden jullie hem leuk geworden. Zelf vond ik het heel erg leuk om te doen dus ik wil zeker binnenkort een ‘gewone’ Q&A gaan opnemen. Voor nu: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

2 Comment

 1. Reply
  marleen@burgertrutjes
  7 augustus 2016 at 13:17

  Leuk filmpje ­čÖé Succes op je nieuwe opleiding!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Onbelangrijke zaken loslaten ; waarom ben ik zo’n softie?My Profile

  1. Reply
   Irina
   7 augustus 2016 at 20:19

   Dankjewel!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.