Back To School Q&A

7 augustus 2016 2 Comments

Back To School Q&A

Een tijdje terug vroeg ik jullie om mij vragen te stellen over Back To School en die vragen beantwoord ik vandaag! Het is mijn allereerste Q&A (Question & Answer) dus hopelijk vinden jullie hem leuk geworden. Zelf vond ik het heel erg leuk om te doen dus ik wil zeker binnenkort een ‘gewone’ Q&A gaan opnemen. Voor nu: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • marleen@burgertrutjes 7 augustus 2016 at 13:17

  Leuk filmpje 🙂 Succes op je nieuwe opleiding!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Onbelangrijke zaken loslaten ; waarom ben ik zo’n softie?My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  ×