Back To School Q&A

7 augustus 2016 2 Comments

Back To School Q&A

Een tijdje terug vroeg ik jullie om mij vragen te stellen over Back To School en die vragen beantwoord ik vandaag! Het is mijn allereerste Q&A (Question & Answer) dus hopelijk vinden jullie hem leuk geworden. Zelf vond ik het heel erg leuk om te doen dus ik wil zeker binnenkort een ‘gewone’ Q&A gaan opnemen. Voor nu: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

2 Comments

 • marleen@burgertrutjes 7 augustus 2016 at 13:17

  Leuk filmpje 🙂 Succes op je nieuwe opleiding!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×