Back To School DIY’s + WINACTIE

14 augustus 2016 No Comments

Back To School DIY's + WINACTIE

Het is weer tijd voor een Back To School video! Worden jullie ze al zat? Vandaag laat ik jullie dan eindelijk een aantal leuke DIY projectjes zien voor school. Ik laat je zien hoe ik een map, agenda en notitieboekje helemaal customize. Daarnaast geef ik de agenda die ik in deze video DIY weg aan één van jullie! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Peter Pan Sjabloon – hier

De Winactie

  1. Like de video (hier)
  2. Abonneer je op mijn YouTube kanaal (hier)
  3. Laat een reactie achter onder de video op YouTube (hier)

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×