Creatief, Video

Back To School DIY’s + WINACTIE

Back To School DIY's + WINACTIE

Het is weer tijd voor een Back To School video! Worden jullie ze al zat? Vandaag laat ik jullie dan eindelijk een aantal leuke DIY projectjes zien voor school. Ik laat je zien hoe ik een map, agenda en notitieboekje helemaal customize. Daarnaast geef ik de agenda die ik in deze video DIY weg aan één van jullie! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Peter Pan Sjabloon – hier

De Winactie

  1. Like de video (hier)
  2. Abonneer je op mijn YouTube kanaal (hier)
  3. Laat een reactie achter onder de video op YouTube (hier)

You Might Also Like

vorig artikel
volgend artikel

Geef een reactie

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.