Back To School Budget Make-Up Tutorial

21 augustus 2016 No Comments

Back To School Budget Make-Up Tutorial

Tijd voor nog een Back To School video! Vandaag laat ik je zien hoe ik een naturelle look creëer die geschikt is voor iedere (school)dag. Ik gebruik alleen maar budget producten, aangezien ik weet dat wij studenten het over het algemeen niet heel erg breed hebben. Laat je het me weten als je iets van deze tutorial gaat gebruiken voor jouw school make-up look? Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

Gebruikte producten

Etos Hydrating Primer
KIKO Universal Fit Hydrating Foundation – review
Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer
Real Techniques Miracle Complexion Sponge – review
Essence All About Matt! Fixing Compact Powder
Boozy Cosmetics Rose Golden Jewelry Powder Brush – review
Catrice Eyebrow Set
Real Techniques Brow Brush – review
Essence Liquid Ink Eyeliner Waterproof
Catrice Glam & Doll Mascara Waterproof
Catrice Sun Glow Mineral Bronzing Powder – review
Boozy Cosmetics Rose Golden Jewelry Face Shaper Brush – review
Essence Mosaic Blush – 20 All You Need Is Pink
Real Techniques Blush Brush – review
Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder – review
Real Techniques Setting Brush – review
Sleek Matte Me – Birthday Suit – review
Etos Make-Up Fixing Spray

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×