August goals

1 augustus 2014 No Comments

Het is alweer Augustus, en dat betekend dat het tijd is voor mijn August goals! Vorige maand begon ik met deze serie, waarin ik mijn doelen voor de maand met jullie deel, en natuurlijk vertel of mijn doelen voor de afgelopen maand gelukt zijn. Kijk dus snel met me mee!

Om te beginnen gaan we maar kijken naar de doelen van juli. Dat waren er 6, en ik vind dat ik het aardig heb gedaan! Ik ben de afgelopen maand (vind ik zelf) goed bezig geweest met eigenlijk van alles. En heb bijna al mijn doelen bereikt.

‘The fault in our stars’ uitlezen
Het is me gelukt, wel pas eergisteren maar alsnog, het is gelukt! Ik vond het een heel erg mooi boek en nu ik hem uit heb kan ik ook eindelijk naar de film toe! Ik kan niet wachten!

Me comfortabel gaan voelen achter het stuur
Ik heb er intussen alweer 12 uur aan rijles op zitten, en ik voel me eigenlijk al heel erg comfortabel achter het stuur! Natuurlijk ben ik nog niet zo ver dat ik alles zelf kan, maar het gaat vooruit en ik vind het ook echt gewoon leuk om te rijden. Dat had ik echt nooit verwacht toen ik begon!

Minimaal 1 keer per week sporten
Dit doel heb ik zeker gehaald: iets wat ik echt nooit had verwacht van mezelf. Mijn doel was om 1 keer in de week een workout te doen van blogilates, maar uiteindelijk heb ik deze maand de beginners kalender gedaan! Dat houdt in dat ik 6 van de 7 dagen in de week heb gesport, en de 7e dag heb ik paardgereden dus ik ben zeker wel sportief geweest. Ik merk ook echt al verschil in mijn lichaam en voel me ook al zo veel beter door het sporten! Ik had nooit verwacht dat ik het zou missen om te sporten als ik het een dagje niet deed. Maar het is nu toch echt zo!

Een kamer vinden in Den Boch
Al sinds ik besloot in Den Bosch te gaan studeren heb ik gezegd dat ik op kamers wil. Ik ben de afgelopen maand bij meerdere kamers wezen kijken, maar heb uiteindelijk toch besloten om nog te wachten. Ik denk dat ik in ieder geval het eerste jaar nog thuis blijf wonen. Het betekend dan misschien wel dat ik veel moet reizen, maar ik heb het idee dat ik daar gelukkiger van word dan wanneer ik nu op kamers zou gaan. De details ga ik niet met jullie delen, maar ik denk dat dit de betere oplossing is. Zo kan ik de stad en de school eerst leren kennen, zeker te weten komen dat de opleiding echt wat voor me is en dan kan ik altijd nog op kamers gaan.

Mijn haar verven
Zoals jullie al konden zien in de laatste shoplog, is dit gelukt! Ik heb mijn haar donkerbruin rood geverfd en ben er echt heel erg blij mee! Ik moet het alweer bijna gaan bijwerken want ik krijg alweer uitgroei, maar ik ben echt heel erg blij dat ik het heb gedaan!

Gezonder eten en drinken
Ook dit doel is me gelukt. Ik drink nu eigenlijk voornamelijk water en sap, en heel af en toe neem ik eens een keertje cola, maar veel minder vaak dan dat ik deed. Ook eet ik veel meer fruit en neem ik eigenlijk nooit meer een ongezonde snack. Ja, als ik met vrienden iets leuks ga doen wil ik het nog wel eens doen, en ik vind het ook helemaal niet erg om af en toe ongezond te eten, maar ik eet al veel gezonder dan dat ik deed en daar ben ik echt heel erg blij mee. Ondanks dat ik geen verschil merk op de weegschaal, zie ik toch zeker wel verschil in de spiegel door de combinatie van sporten en gezonder eten. Ik ben er echt heel erg enthausiast over!

Ik vind dat ik het de afgelopen maand aardig heb gedaan, al zeg ik het zelf. Dan nu mijn doelen voor de aankomende maand, eens zien of ik die ook waar ga kunnen maken!

Mijn autotheorie examen halen
19 augustus heb ik mijn autotheorie examen. Ik moet zeggen dat het leren niet zo soepel gaat als dat ik had gehoopt, maar dat komt ook voor een groot deel doordat ik vakantie heb en echt geen behoefte heb om met mijn neus in de boeken te duiken. Toch ga ik het doen want ik wil mijn theorie gewoon hebben, zodat de praktijk ook veel makkelijker zal gaan! Duimen dus!

Mijn kamer opruimen
Voordat het nieuwe schooljaar begint wil ik mijn kamer opgeruimd hebben. Op het moment is mijn kledingkast een grote zooi, om over mijn bureau en kasten maar te zwijgen. Ik wil deze maand mijn kamer opruimen, zodat ik het schooljaar opgeruimd kan beginnen. Dat brengt dan waarschijnlijk ook rust in mijn hoofd, wat het studeren vast makkelijker zal maken.

Genieten van het mooie weer
Iets wat ik tot nog toe nog maar weinig heb gedaan, ondanks dat het heerlijk weer was de afgelopen maand is echt genieten van het weer. Ik heb veel gewerkt en in de auto gezeten waardoor ik weinig heb genoten van de zon. Mijn schouders en armen zijn mooi bruin, maar voor de rest ben ik echt nog een melkfles. Ik wil deze maand vaker naar buiten, misschien naar festivals of lekker naar het strand en gewoon echt genieten van de zomer. Nu kan het, dus nu moet ik het er ook van nemen!

Het sporten en gezonder eten en drinken volhouden
Ik merk dat ik me zo veel beter voel sinds ik regelmatig sport en gezonder eet en drink dat ik dit wil volhouden. Het maakt me niet uit of ik aan een nieuwe kalender begin van blogilates, of dat ik zelf mijn eigen schema in elkaar zet maar ik wil het volhouden. Ik ben er ook echt van overtuigd dat ik op die manier het lichaam kan krijgen waar ik me zelf echt fijn in voel, en dat is natuurlijk helemaal fijn!

Regelmatig bloggen
Ik merk dat ik de afgelopen tijd mijn blog aardig heb verwaarloosd, en dat vind ik zelf echt helemaal niet fijn. Ik vind het heerlijk om te bloggen en wil er gewoon de tijd voor nemen. Het is zomer dus je zou zeggen dat ik er nu de tijd voor heb toch? Jammer genoeg werkt mijn laptop vaak niet mee en kan ik daardoor de tijd die ik heb gereserveerd niet gebruiken. Daarom heb ik besloten dat ik op die momenten gewoon een andere computer erbij moet pakken, want ik zit vol met leuke ideeën maar kan ze nu niet gebruiken! Als jullie iets willen zien op Ordinary Odd laat het dan vooral achter in de comments, want ik wil echt weer vollop gaan bloggen. Ik mis het!

En dat zijn dan weer mijn doelen voor de aankomende maand. Ik moet zeggen dat ik het echt heerlijk vind om ze zo voor mezelf op te schrijven, en wat voelt het heerlijk om aan het eind van de maand te kunnen zien dat ik ze ook echt daadwerkelijk heb behaald! Hebben jullie nog doelen voor de aankomende maand? Of denken jullie het is zomer, dus ik zie wel wat er gebeurd! Laat het vooral achter in de reacties!

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×