August goals

1 augustus 2017 2 Comments

De tijd is weer voorbij gevolgen, hoe cliché dat ook mag klinken. Begin juli ging ik voor 19 dagen op vakantie en die tijd vloog echt ontzettend snel voorbij. Vervolgens thuis gekomen had ik meteen weer een heleboel leuke dingen op de planning: zo ging ik naar de ruitersportwinkel met mijn moeder en outfitfoto’s maken met Joyce. Kortom: juli is veel te snel voorbij gegaan. Augustus is alweer mijn laatste maand vakantie en daar wil ik helemaal nog niet bij stilstaan dus laten we snel doorgaan met mijn doelen voor de maand!

Afgelopen maand : juli

Genieten van mijn vakantie
Dit doel is meer dan gelukt. Jeetje wat hebben wij een fijne vakantie gehad! Het idee was van te voren echt om een relax-vakantie te nemen en veel aan het strand te liggen, maar uiteindelijk hebben we dit in verhouding maar weinig gedaan. Van de 19 dagen dat we op vakantie waren hebben we ‘maar’ 6 dagen aan het strand gelegen. Ik heb het ook totaal niet gemist want wat hebben we er veel leuke dingen voor in de plaats gedaan! Caretta Caretta zeeschildpadden spotten, dorpjes verkennen, rondrijden over Zakynthos en Kefalonia, grotten bezoeken en natuurlijk de onwijs gave boottrip langs het scheepswrak en de blauwe grotten. Een vakantie om nooit te vergeten. Ik hoop dat jullie net zo van de vlogs kunnen genieten als ik van mijn vakantie heb genoten!

Collabs met andere YouTubers plannen
Dit doel is deels gelukt. De plannen om te gaan filmen zijn er al met vele andere YouTubers, maar de data om ook echt daadwerkelijk te gaan filmen nog niet. Ik wil nog niet te veel verklappen maar als alles gaat lukken komen er een aantal hele leuke collab video’s aan! Mochten jullie nou nog aanvraagjes hebben voor bepaalde video’s of bepaalde YouTubers met wie jullie graag willen dat ik samen een video opneem: laat het me weten in de reacties!

Werken aan Ordinary Odd 2.0
Zo spannend als dit vorige maand klonk, zo spannend klinkt het nu nog altijd. Ik ga namelijk nog altijd niet vertellen wat ik hier precies mee bedoel! Wel kan ik vertellen dat ik achter de schermen erg druk bezig ben en er hele leuke dingen aan zitten te komen. Doel dus zeker behaald!

August goals

Aankomende maand : augustus

Ordinary Odd 2.0 afronden en online zetten
Jaja je leest het goed: er komt een einde aan mijn mysterieuze gedrag! Deze maand is het namelijk de bedoeling om alles af te maken en online te zetten! Ergens eind van de maand verwacht ik klaar te zijn en kunnen jullie dus iets heel leuks gaan verwachten: stay tuned!

Collabs filmen
Ik ben niet voor niets collabs aan het plannen geweest de afgelopen maand: in augustus wil ik namelijk lekker veel gaan filmen! Nu is het zomervakantie en heb ik lekker de tijd om het land door te reizen om video’s op te nemen met andere YouTubers dus laat ik het er van nemen! Hopelijk gaat het lukken om data te prikken met iedereen en toffe video’s voor jullie te maken.

Kleding verkopen via United Wadrobe
Alweer een paar maanden terug heb ik mijn complete kledingkast uitgezocht en een heleboel dingen mogen weg. Al deze items heb ik in vuilniszakken gedaan tot het moment dat ik tijd zou hebben om ze te gaan fotograferen en op United Wardrobe te zetten. Nu het zomer is heb ik daar de tijd voor dus het is tijd om te kijken hoeveel ik er nog aan kan verdienen!

Genieten van mijn vakantie
Al met al blijft het natuurlijk vakantie en wil ik ook gewoon lekker genieten van het feit dat ik even helemaal niks hoef. Ik heb nog een aantal hele leuke dingen op de planning staan! Ik ga namelijk nog één of twee daagjes naar Castlefest, een dagje rondrijden in een rondrijbus door Amsterdam en lekker tourist in eigen land spelen en met een groep bloggers afspreken in Utrecht. Heerlijk!

2 Comments

 • Ria 1 augustus 2017 at 11:18

  Leuke plannen, geniet er van Irina!

 • Britt van Ommeren 1 augustus 2017 at 10:04

  Ik zou zeggen: geniet lekker van je welverdiende vakantie meid!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×