August Goals

2 augustus 2016 5 Comments

August Goals

Juli is alweer voorbij: de eerste maand van de vakantie. Nouja, voor de meeste mensen is het vakantie: voor mij helaas niet. Ik ben deze zomer een heleboel aan het werken, juist omdat er zo veel collega’s op vakantie zijn. In augustus ga ik wel nog lekker een paar dagen naar Londen toe en daarna begin ik met mijn nieuwe opleiding! Een heleboel om naar vooruit te kijken dus. Vandaag kijk ik samen met jou naar mijn doelen voor aankomende maand en blik ik terug op juli: hoe ging het met mijn doelen van deze maand?

Afgelopen maand : juli

Houd een no-buy maand
Ik vind zelf dat ik dit ontzettend goed heb  gedaan! Helaas ging mijn fiets kapot, waardoor gerepareerd moest worden. Verder gaf ik geld uit aan mijn vaste lasten (eten in pauzes op werk, mijn paard, zorgverzekering, Netflix, etc.). Ook deed ik een donatie van €10,00 aan de hartstichting. Wel nam ik in de laatste week van juli mijn moeder mee naar de bioscoop, wat uitkwam op €18,00 in totaal. Wat vinden jullie? Mag ik dit doel afstrepen van mijn Day Zero Project doelenlijst?

Minimaal 1 keer per week auto rijden
Om het auto rijden niet opnieuw heel erg spannend te gaan vinden besloot ik mezelf een doel te stellen minimaal 1 keer per week de auto te pakken. Op 1 week na heb ik dat iedere week gedaan afgelopen maand! En in principe vind ik het niet heel erg dat ik die ene week niet heb gereden, aangezien ik in een andere week meerdere keren de auto heb gepakt. Doel volbracht dus!

Op zoek naar een goede laptop, boeken en computerprogramma’s voor mijn opleiding
Dit is zeker gelukt! Ik schafte afgelopen maand een Macbook Pro Retina aan (15 inch 512GB) voor mijn opleiding komend schooljaar. Ondanks wat problemen met het eerste exemplaar kreeg ik gelukkig snel een nieuwe opgestuurd van de webshop die ik nu in gebruik heb. Daarnaast zijn al mijn studieboeken in huis en heb ik zowel mijn Office pakket als mijn Adobe Creative Cloud programma’s geïnstalleerd: klaar voor het studiejaar dus!

August Goals

Aankomende maand : augustus

Wennen aan mijn Macbook
Hoe blij ik ook ben met mijn nieuwe Macbook; het besturingssysteem is compleet anders dan dat van mijn oude Windows laptop. In principe ken ik het al deels doordat ik al jaren gebruik maak van iPods en iPhones, dus dat moet lukken. Toch is het soms nog even zoeken, en ook met het bewerken van mijn filmpjes in het nieuwe bewerkingsprogramma dat ik nu heb voor mijn opleiding (Adobe Premiere Pro CC) is even wennen. Daar moet ik deze maand dus even de tijd voor nemen!

Genieten van mijn Londen trip
Vlak voor het schooljaar begint ga ik gezellig samen met mijn moeder nog 4 dagen naar Londen. Ik heb er ontzettend veel zin in en ben dan ook al lekker aan het aftellen. Ik wil daar goed gaan shoppen (alle kleding die ik niet aan mocht op mijn werk inslaan bijvoorbeeld!), naar Camden Town en ook willen we kijken of we dit keer wel de markt in Notting Hill kunnen vinden. Ik ga nog wel een keer een wishlist maken voor Londen, dus die kunnen jullie snel zien verschijnen!

Bedenken hoe ik Ordinary Odd wil gaan bijhouden naast mijn opleiding
Met een voltijd studie die ik vanaf september ga volgen zal het toch ineens een heleboel vrije tijd minder gaan worden. Daarom moet ik deze maand goed gaan nadenken hoe ik het wil gaan aanpakken met Ordinary Odd. Het uploadschema zal toch moeten gaan veranderen: 7 dagen in de week nieuwe content online zetten zal me lang niet altijd meer gaan lukken. Dat wordt dus een flinke klus om uit te zoeken deze maand!

En dan zijn dat alweer mijn doelen. Deze maand staat ook vooral in het teken van aftellen: aftellen tot Londen, aftellen tot school maar vooral aftellen tot ik niet meer fulltime hoef te werken. Ik kijk er zo erg naar uit!

5 Comments

 • hilde 2 augustus 2016 at 18:31

  Mooie doelen! Jij hebt tenminste je no buy maand gehaald! Ik had daarmee een dikke fail…haha

  • Irina 2 augustus 2016 at 20:01

   Haha ja ik ben best trots op mezelf!

 • marleen@burgertrutjes 2 augustus 2016 at 10:33

  Leuk artikel! Het is idd goed om regelmatig auto te rijden. Ik rijd elke dag maar als ik 2 weken op vakantie ben geweest moet ik altijd al weer wennen 😉
  Wat voor opleiding ga je doen? 🙂

  • Irina 2 augustus 2016 at 20:01

   Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam ˆˆ

 • Ria 2 augustus 2016 at 08:59

  Knap dat je de no-buy maand hebt volgehouden!

  Petje af!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×