Audioboek lancering, dierenarts bezoek & pakketjes unboxen // WEEKVLOG #126

Audioboek lancering, dierenarts bezoek & pakketjes unboxen // WEEKVLOG #126

30 augustus 2021 No Comments

Het is weer maandag en dus ook weer tijd voor een nieuwe weekvlog. Deze week ben ik druk bezig met het maken en lanceren van mijn audioboek (de audioversie van mijn E-book dat ik in juni lanceerde). Daarnaast gaan we met Luca naar de dierenarts omdat hij af en toe gek loopt te hijgen en unbox ik een heleboel pakketjes. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×