Athene, Milos en Santorini in outfit's

Athene, Milos en Santorini in outfit’s

23 juli 2018 No Comments

Zoals jullie weten ben ik net terug van mijn vakantie (nouja, inmiddels alweer bijna 2 weken) naar Griekenland. Eigenlijk ieder jaar probeer ik op vakantie naast vlogs ook een lookbook te filmen. Dit jaar besloot ik dit niet te doen, om mijn energielevel te sparen. Ik maakte echter wel een heleboel foto’s voor mijn Instagram, waardoor ik een boel outfit’s alsnog op beeld heb voor jullie. Vandaar dat het me leuk leek om dit verzamelartikel te maken met daarin een aantal van mijn favoriete vakantie outfit’s!

Athene, Milos en Santorini in outfit's

Outfit 1 – Exploring Athens

Deze eerste outfit trok ik aan op onze allereerste dag in Griekenland: Athene. We gingen pas ’s avonds de stad in omdat het ’s middags echt flink had geregend. Gelukkig klaarde het weer aardig op en verkenden we Plaka, wat jullie al hebben kunnen zien in de Athene vlog. Ik besloot om meteen één van mijn favoriete jurkjes aan te trekken van Zaful waar ik ook enorm veel complimentjes over heb gekregen van jullie op Instagram.

Jurkje – Zaful | Sandalen – Griekenland (Zakynthos) | Tasje – Griekenland (Kreta)

Athene, Milos en Santorini in outfit's

Outfit 2 – Off to the Acropolis

Als er iets op mijn bucketlist stond om te doen deze vakantie dan was het wel de Akropolis beklimmen. Dit deden we dan ook op de derde dag in Athene, ’s ochtends vroeg toen hij pas net open was. Voor de gelegenheid besloot ik mijn gymen aan te doen: leek me wel zo verstandig bij het klimmen. Daarnaast had ik mijn knie op de tweede dag al opengehaald door te vallen, en hier wilde ik geen gewoonte van maken. Een comfortabele outfit die ook nog leuk was voor Instagram foto’s was al snel gemaakt.

Playsuit – Boohoo | Gympen – Nike | Tas – ByJou | Zonnebril – Quay Australia

Athene, Milos en Santorini in outfit's

Outfit 3 – We’re in Milos

Eenmaal op Milos aangekomen verkenden we natuurlijk de havenstad Adamas. Hoewel ik dit stadje zelf niet erg interessant vond besloot ik wel mijn nieuwe playsuitje van Zaful aan te trekken. Ik moet zeggen dat hij wel erg kort is en je al snel last hebt van een sideboob, dus hier in Nederland trek ik hem niet zo snel aan. Voor vakantie was die echter perfect en ook helemaal Instagram-waardig.

Playsuit – Zaful | Sandalen – H&M | Tas – ByJou | Zonnebril – Quay Australia

Athene, Milos en Santorini in outfit's

Outfit 4 – Roadtripping

Op de dag dat we besloten rond te gaan rijden over Milos trok ik dit jurkje van de Forever 21 aan dat ik echt al een jaar of 5 heb. Soms heb je van die kledingstukken die gewoon tijdloos zijn en ook nog eens mooi blijven. Door het speelse high-low effect blijf ik hem er ook maar bij pakken en door hoe comfortabel hij zit was hij perfect voor een dagje in de auto.

Jurkje – Forever 21 | Sandalen – H&M | Tas – ByJou | Zonnebril – AliExpress

Athene, Milos en Santorini in outfit's

Outfit 5 –  Dinner time

Deze outfit droeg ik stiekem al eerder in Athene, maar heb ik toen niet goed op de foto kunnen zetten omdat ik die dag dus helaas viel. Toch blijft dit echt mijn favoriete jumpsuit van het moment en ik heb hem dan ook regelmatig gedragen. Zeker voor de net iets koelere avonden vond ik hem perfect. Net wat gekleder, maar toch nog luchtig genoeg om niet zwetend aan tafel te zitten.

Jumpsuit – Forever 21 | Sandalen – Griekenland (Zakynthos)

Athene, Milos en Santorini in outfit's

Outfit 6 – Greek streets

Plaka blijft naar mijn idee toch wel één van de leukste plekken op heel Milos met al haar schattige straatjes vol blauw en wit. Ik ben hier dan ook helemaal los gegaan met het maken van Instagram foto’s en was dan ook heel blij met deze outfit. De kleurrijke shorts kwamen namelijk helemaal tot zijn recht in deze Griekse straatjes. Oh, en wat was ik blij met mijn gymen toen we omhoog klommen richting de kerk: anders was ik zeker weer ergens uitgegleden.

Short – Boohoo | Top – Vero Moda (Open32) | Gymen – Nike | Tas – ByJou | Zonnebril – AliExpress

Athene, Milos en Santorini in outfit's

Outfit 7 – A Little red dress

Op Milos wilde ik het liefst naar het vissersdorpje Klima en de prachtige rotskust Sarakiniko. Op de dag dat we dit gingen doen wist ik dan ook dat ik lekker veel foto’s wilde gaan maken en besloot ik voor dit prachtige rode jurkje van Boohoo te gaan. Wat ben ik blij met die keuze! Het jurkje zit lekker comfortabel waardoor ik met gemak kon klimmen over de rotskusten, maar ziet er wel ontzettend schattig uit. Daarnaast besloot ik mijn nieuwe hoed maar eens op te doen: deze kocht ik bij een winkeltje in Adamas.

Jurkje – Boohoo | Sandalen – Griekenland (Zakynthos) | Hoed – Griekenland (Milos) | Tas – ByJou

Athene, Milos en Santorini in outfit's

Outfit 8 – Every body is a bikini body

Natuurlijk kan ook mijn meest gedragen outfit van de vakantie niet missen: mijn bikini! Ik ben echt verliefd op deze blauw/witte bikini van Hunkemöller en vond hem dan ook perfect voor in Griekenland. Overigens schreef ik bij deze foto op Instagram nog een heel stuk over body positivity, omdat ik dat heel erg belangrijk vind. Hier kun je hem terug vinden.

Bikini – Hunkemöller | Hoed – Griekenland (Milos)

Athene, Milos en Santorini in outfit's

Outfit 9 – Arriving in Santorini

Op Santorini was ik al twee keer eerder geweest en het voelde dan ook weer helemaal vertrouwd aan. Hoewel ik vaak juist van de rustigere eilanden ben die niet al te toeristisch zijn, houd ik ook echt van Santorini. De uitzichten, de schattige straatjes: I LOVE IT. Dit jurkje kocht ik overigens ook op Santorini, want hier hebben ze ook nog eens de leukste winkeltjes.

Jurkje – Griekenland (Santorini) | Hoed – Griekenland (Milos) | Tas – ByJou

Athene, Milos en Santorini in outfit's

Outfit 10 – Beach cover-up

Deze beach cover-up kocht ik namelijk ook op Santorini, dit keer in de hoofdstad Fira. Ik was al de hele vakantie op zoek naar een schattige betaalbare variant en hier liep ik er zo tegenaan. Overigens stond dit ezeltje vlakbij het strand in Perissa en kwam echt speciaal naar ons toe voor een knuffel: ZO LIEF!

Bikini – Hunkemöller | Cover Up – Griekenland (Santorini) |
Tas – ByJou | Zonnebril – Quay Australia

Athene, Milos en Santorini in outfit's

Outfit 11 – The beautiful streets of Oia

Deze foto en deze outfit zijn denk ik toch wel één van mijn favorieten. Ik ben gek op de straatjes van Oia en man wat heb ik daar dan ook veel foto’s gemaakt! In eerste instantie droeg ik dit schattige blauw/wit gestreepte jurkje dat ik opnieuw op Santorini kocht. Op mijn schouders zit hij overigens gestrikt, wat je helaas niet erg goed kan zien. Met mijn schattige espadrilles met palmboompjes erbij voelde ik me helemaal geweldig in deze outfit.

Jurkje – Griekenland (Santorini) | Espadrilles – My Jewellery |
Tas – Griekenland (Santorini) | Zonnebril – Quay Australia

Athene, Milos en Santorini in outfit's

Outfit 12 – Out of my comfort zone

Omdat Oia zo ontzettend fotogeniek is besloot ik een tweede outfit mee te nemen. Dit keer trok ik een nieuwe broek aan die ik (opnieuw) in Santorini kocht. Het is een neppe omslagbroek die een beetje als een cullotte valt: totaal out of my comfort zone. Toch vind ik het een hele leuke outfit geworden die perfect past bij de omgeving. Het tasje dat ik hier draag kocht ik overigens ook op Santorini en ik ben er verliefd op. Het is een klein leren rugzakje en ik was hier al jaren naar op zoek: nu heb ik hem eindelijk!

Broek – Griekenland (Santorini) | Top – H&M | Espadrilles – My Jewellery |
Tas – Griekenland (Santorini) | Zonnebril – Quay Australia

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van dit soort artikelen vinden: moet ik dit vaker doen? Ik maak namelijk regelmatig Instagram foto’s waarbij ik net niet genoeg heb voor een complete outfit post. En daarnaast: welke outfit is jouw favoriet?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×