ASOS Try-on bikini & badpak shoplog 2022

ASOS Try-on bikini & badpak shoplog 2022

25 mei 2022 No Comments

Het is weer tijd voor een nieuwe bikini & badpak shoplog! Vandaag laat ik je drie bikini’s en drie badpakken van ASOS zien op mijn lichaam (niet ‘maatje model’) in de hoop dat jij zo gemakkelijker jouw perfecte badkleding voor 2022 kunt vinden. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×