ASOS Shoplog // SHOP OR FLOP

ASOS Shoplog // SHOP OR FLOP

2 juli 2021 No Comments

Vandaar is het weer tijd voor een nieuwe Shop or Flop aflevering, waarbij ik dit keer de items van ASOS eigen merk test. Ik test alle items op prijs/kwaliteit-verhouding en size inclusivity. In totaal laat ik je vier verschillende outfits zien en kijken we samen of ASOS eigen merk de moeite waard is of niet. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×