ASOS bikini & badpak shoplog #2 (maat 40-42)

ASOS bikini & badpak shoplog #2 (maat 40-42)

27 mei 2020 No Comments

Het is vandaag tijd voor deel twee van mijn ASOS bikini & badpak shoplog! Vorige keer liet ik je al zes verschillende bikini’s en badpakken zien van ASOS eigen merk: ASOS Design. Dit keer is het tijd voor 6 verschillende bikini’s en badpakken van andere merken die ASOS verkoopt. Denk aan Adidas, Missguided, River Island, Weekday en Aerie. Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

×