April goals

1 april 2016 1 Comment

April goals

Wat is maart weer snel voorbij gegaan! Vorig jaar ging voor mijn gevoel enorm langzaam, maar dit jaar lijkt voorbij te vliegen! Natuurlijk ga ik vandaag weer met jullie terugkijken naar mijn doelen van afgelopen maand en stel weer doelen voor aankomende maand: april.

Afgelopen maand : maart

Ik had voor maart 3 doelen gesteld op een aantal compleet verschillende vlakken. Ik was bezig rondom mijn gezondere levensstijl, natuurlijk mijn blog en de volgende stap voor mijn studiekeuze. Of ik mijn doelen behaald heb? Dat vertel ik je hieronder.

Mijn gezonde levensstijl volhouden
Ja dat is me gelukt! Ik ga binnenkort een deel 2 maken van ‘My Fit Journey’ om jullie wat verder in te lichten maar ik ben de afgelopen maand zeker weer goed bezig geweest. Er waren een paar momenten waarop ik er even geen zin meer in had: maar daar ben ik gewoon doorheen gekomen.

Mijn studiekeuzecheck succesvol afronden
Zoals ik jullie al eerder vertelde is dit gelukt! Ik heb de studiekeuzecheck met een positief advies afgerond; wat natuurlijk een onwijs goed gevoel geeft. Daarnaast heb ik meteen al een aantal studiegenootjes ontmoet en zo ver ik het nu zie klikt het goed. Ik heb echt zin om weer te gaan beginnen in september!

Blijf je uploadschema volhouden
In februari begon ik met het dagelijks uploaden hier op Ordinary Odd en dat wilde ik heel erg graag proberen vol te houden. Zoals jullie hebben kunnen merken is dat me gelukt! Ik plaats nu alweer 2 maanden lang iedere dag een artikel/filmpje online. Zelf bevalt het me heel erg goed: hopelijk jullie ook!

April goals

Aankomende maand : april

Aankomende maand wil ik vooral gebruiken om vooruit te werken voor mijn vakantie in mei. Daarnaast wil ik mezelf proberen te ontwikkelen door middel van een cursus en natuurlijk wil ik mijn gezonde levensstijl zien vast te houden!

Vooruit werken voor mijn blog
In mei ga ik voor 2 weken op vakantie naar het Griekse eiland Santorini. Ik heb er ontzettend veel zin in maar het betekend wel dat ik het nu nog even extra druk heb. Ik moet namelijk behoorlijk veel werken de komende tijd en daarnaast wil ik zorgen dat er ook tijdens mijn vakantie nog gewoon filmpjes en artikelen online blijven komen. Dat betekend dat ik de komende tijd goed moet gaan gebruiken om vooruit te filmen en schrijven!

Werk aan je social media cursus
Afgelopen week kwam mijn moeder ermee dat er een aanbieding was via Marktplaats voor een social media cursus. Hierbij leer je op een zakelijke manier gebruik te maken van social media en het trok meteen mijn interesse. Ik besloot om het gewoon te doen omdat het heel erg interessant is voor zowel mijn blog als mijn opleiding straks. Het betekend wel dat ik nog drukker zal zijn: maar ik vind het heel erg interessant.

Vind een manier van sporten en gezond eten die voor jou werkt
De afgelopen twee maanden ben ik al druk bezig met gezonder eten en vaak sporten. De laatste week ben ik heel erg aan het rondkijken wat ik zelf nou echt leuk vind om te doen en ook vooral wat er voor mij echt werkt. Komende maand wil ik daar proberen achter te komen, zodat ik het effectiefst en leukst kan blijven sporten.

En dan waren dat alweer mijn doelen voor de komende maand! Ik heb heel erg veel zin in april: het mooie komt langzaam aan steeds dichterbij, net als mijn vakantie. Daarnaast ben ik heel erg enthousiast over de cursus die ik ga volgen: eindelijk weer iets leren. Hebben jullie nog plannen of doelen voor de aankomende maand?

1 Comment

 • Joelle 1 april 2016 at 11:08

  leuk artikel, en vooral super goed dat je het gezond
  leven volhoud! Je mag trots zijn op jezelf.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×