April Goals

6 april 2017 8 Comments

April is inmiddels alweer bijna een week begonnen, toch had ik mijn maandelijkse lijst met doelen nog niet met jullie gedeeld. Door andere artikelen en video’s is het er simpelweg nog niet van gekomen: tijd om ze nu alsnog met jullie te delen! Ik kijk zoals gewoonlijk samen met jullie terug op de afgelopen maand en vervolgens neem ik mijn doelen voor de aankomende maand met jullie door!

Afgelopen maand : maart

Leuke extra’s bedenken voor in mijn weekvlogs
Zoals jullie inmiddels vast al wel door hebben ben ik tegenwoordig druk bezig met weekvloggen! Ik vind het echt heel erg leuk om te doen, en ondanks dat er heel erg veel tijd in gaat zitten vind ik het toch leuk om naast het gewone vloggen ook af en toe iets extra’s te doen om de vlog interessanter te maken. Ik heb al uitgeprobeerd met maskertjes testen en mijn bullet journal: tot nog toe zijn beide me heel erg goed bevallen en jullie ook! Doel geslaagd dus!

Informatie opzoeken over Parijs
Zoals jullie misschien al weten door de weekvlogs en het afgelopen March Goals artikel, ga ik in april voor drie dagen naar Parijs. Zelf ben ik daar nog niet eerder geweest en het leek me dan ook wel handig om eens goed uit te zoeken wat er precies te doen en te zien is. Mijn moeder heeft een reisgids gekocht waar we in hebben zitten bladeren en daarnaast kreeg ik een heleboel goede tips van jullie. Ook dit doel is dus geslaagd!

April Goals

Aankomende maand : april

Gezonder eten en meer sporten
Ik merk de afgelopen tijd aan mezelf dat ik niet zo lekker in mijn vel zit. Dit komt grotendeels doordat ik echt weer een stuk ongezonder ben gaan eten en naast het paardrijden (ook maar één keer per week) niet sport. Ik wil dat weer gaan omgooien: tijd om me weer wat lekkerder in mijn vel te gaan voelen! Het probleem was de afgelopen tijd dat ik heel erg druk bezig was met school, maar na deze en komende week heb ik het als het goed is weer een stuk rustiger!

Genieten van mijn vakantie
April betekent ook meteen dat ik weer een weekje vakantie heb! De week van Koningsdag heb ik een weekje vrij: wat kijk ik daar naar uit! Zo halverwege/driekwart het schooljaar ben ik toch eerlijk gezegd aardig gaar en ben ik echt toe aan vakantie. Gelukkig heb ik genoeg leuks om naar uit te kijken: een drie-daagse citytrip Parijs en een dagje Fantasyfair!

Dat zijn dan alweer mijn doelen voor april! Het zijn er niet veel maar wel echt twee punten die ik belangrijk vind om weer wat beter in mijn vel te komen te zitten. Relaxen en weer een gezondere levensstijl aannemen helpen me daar heel erg goed bij. Ik ben wel benieuwd naar jullie doelen voor de maand: deel ze vooral hieronder in de reacties!

8 Comments

 • Soraya 6 april 2017 at 23:49

  Hoi Irina,

  Ik vind het leuk dat je extra’s bedenkt voor je weekvlogs. Misschien kun je bijvoorbeeld 1x per dag wat je eet vloggen (een gezondere maaltijd variant), zodat je toch een houvast hebt om in ieder geval gezonder te gaan eten.

  Verder vind ik het leuk (als videotip) als je je favoriete producten deelt of je favoriete drugstore producten of producten waar je de pan in hebt geraakt of je wishlist of bv de beste 5 en slechts 5 producten van een bepaald merk of een totale look met een bepaald merk of fullface voor max 25 euro look. Het zijn maar een paar ideeën!

  Ik vind je blog en video’s top! xx

  • Irina 7 april 2017 at 07:09

   Aah dankjewel voor de tips! Toevallig komt er a.s. weekeind een favorieten video online ^^

 • Bianca Schrijft 6 april 2017 at 23:00

  Het zijn dan misschien “maar” 2 doelen, maar het zijn wel 2 hele waardevolle doelen. Zelf wil ik deze maand weer lekker meer naar buiten en bewegen, dat ging in maart al de goede kant op. Verder heb ik de “opdracht” een positiviteitsdagboek bij te houden. Kijken of me dat een maand lang gaat lukken te doen.

  • Irina 7 april 2017 at 07:09

   Ook hele goede doelen!

 • Ria 6 april 2017 at 17:12

  Succes met sporten en gezond en eten!

 • Robin 6 april 2017 at 08:52

  Goede doelen!
  Ik heb eigenlijk maar 1 één doel en dat is elke dag motivatie vinden om aan mn scriptie te zitten. Ik moet nu mn interviews gaan uitwerken en dat is zo verschrikkelijk. Zelf je tijd inplannen als het nog niet per se ‘moet’ is toch best lastig soms!

  • Irina 6 april 2017 at 09:52

   Haha snap ik! Al vind ik het zelf plannen van mijn tijd over het algemeen juist fijn ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×