Apple lovers opgelet: de iPhone 8 komt eraan!

31 augustus 2017 3 Comments

Een tijdje terug vertelde ik al kort dat ik twijfel over het aanschaffen van een iPhone 7. Kort hierna hoorde ik over de iPhone X release die er misschien aan zit te komen en werd ik toch wel heel erg enthousiast. Sinds ik naast mijn iPhone ook een Macbook Pro in mijn bezit heb ben ik een enorme Apple lover geworden en mijn hart ging hier dan ook een stuk sneller van kloppen. Het jouwe ook? Lees dan snel mee!

Apple viert dit jaar het 10 jarig bestaan van de iPhone. Deze verjaardag viert Apple natuurlijk met de lancering van een aantal nieuwe features, producten, emoji’s en natuurlijk de mysterieuze iPhone 8 waar nog maar weinig over bekend is.

Wanneer de iPhone 8 zou uitkomen zou dit alweer de 16e iPhone zijn die Apple uitbrengt. Bizar toch? Hoeveel varianten heb jij in je bezit gehad? Zelf heb ik de iPhone 4, 4S, 5 en 5S in mijn bezit gehad. Op dit moment voel ik me dan ook wel aardig verouderd met mijn iPhone 5S wanneer ik hoor over deze 16e variant! Ik kan dan ook niet wachten tot de lancering.

Apple lovers opgelet: de iPhone 8 komt eraan!

Op 1 augustus 2017 werden er officieel 40 nieuwe patenten aan Apple toegekend. Onderdelen hiervan waren een draadloos oplaadsysteem (hoe handig!), Touch-ID, Carplay Voice en Push-to-Talk Service. Wat dit allemaal precies gaat betekenen voor de nieuwe Apple producten is nog niet bekend. Toch hoop ik stiekem dat het te maken heeft met de nieuwe Apple iPhone 8, die je dus straks misschien wel draadloos kunt gaan opladen! Geen problemen meer met kapotte oplaad-snoertjes: dat is echt een droom die werkelijkheid wordt.

Wanneer komt de iPhone 8?

Hier heb ik helaas nog geen antwoord op. Mocht jij echter op de hoogte gehouden willen worden van de iPhone 8 release dan kan ik je aanraden je in te schrijven via dit formulier van de iPhone 8 bij KPN. Op deze manier zul jij op de hoogte gehouden worden van alle laatste nieuwtjes rondom Apple’s laatste coming out’s.

Overigens ben ik ook heel erg enthousiast over de nieuwe emoji’s die Apple lanceert eind dit jaar. Zo komt er o.a. een vrouw met een hoofddoek, man met een hipsterbaard, een kots-emoji en een emoji in hipsterhouding: hoe tof is dat? Ik kan nu al niet wachten!

Dit artikel is een samenwerking

3 Comments

 • Nicole 2 september 2017 at 21:47

  Ik ben echt mega benieuwd! Ik heb dan wel pas minder dan een half jaar een iphone, maar toch!

 • Eveline Fleur 1 september 2017 at 14:56

  Ik ben ook mega apple fan met een imac, laptop, iPhone en ipad (oeps)! Ik wacht zelf ook op de iPhone 8 en heb momenteel een iPhone 6 plus. <3 Love it 🙂

 • Bianca Schrijft 31 augustus 2017 at 14:27

  Hier een mega Apple fan die zit te wachten op de iPhone 8. Ik ben zo benieuwd of er linken naar de eerste iPhone in verwerkt zitten. Ik schat/hoop dat hij deze keer bij de eerste lichting wordt gelanceerd in NL. Dat zal dan rond 18 september worden. Nu duimen dat die schatting klopt.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×