Antwerpen met Omoda & Primark shoppen // WEEKVLOG #37

Antwerpen met Omoda & Primark shoppen // WEEKVLOG #37

23 september 2019 No Comments

Het is maandag, wat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe weekvlog! Afgelopen week had ik een mega spannende dag op de planning staan waarbij ik met Omoda naar Antwerpen ging om hier voor hun een video op te nemen. De rest van de week deed ik dan ook rustig aan, maar ging wel nog gezellig met een vriendin naar Den Haag om te shoppen bij de Primark voor een wedstrijd. Daarnaast maakte ik foto’s voor Instagram en filmde een aantal video’s: veel kijkplezier!
 

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×