Anna Nooshin – On Life

19 augustus 2016 10 Comments

Anna Nooshin - On Life

Na On Top van Anna Nooshin te hebben gelezen werd ik toch ook wel heel erg benieuwd naar haar tweede boek: On Life. Ik besloot het boek dan ook gewoon te bestellen bij bol.com en las het binnen een paar dagen uit. Dit tweede boek is een heel persoonlijk boek, waar je alsnog de nodige inspiratie en motivatie uit kunt halen. Kijk je mee?

Anna Nooshin - On Life

Het boek is opgedeeld in acht verschillende hoofdstukken. In ieder hoofdstuk heeft Anna het over een ander persoonlijk onderwerp: de liefde, haar vriendschappen maar ook het verhaal over hoe ze als kind als vluchteling naar Nederland kwam. Daarnaast onthult ze al haar beauty- en haar’geheimen’.

Anna Nooshin - On Life

In ieder hoofdstuk interviewt Anna iemand anders. Zo komen haar stylisten voorbij, maar ook haar vriend, zus, moeder en beste vrienden. Het is een onwijs vlot geschreven boek wat zo weg leest.

Zodra ik het boek uit had zat ik weer vol inspiratie en motivatie om aan de slag te gaan. Anna is zo een ontzettend gemotiveerde en gedreven vrouw die je met alles wat ze doet, zegt en schrijft probeert te overtuigen van het feit dat jij als enige invloed hebt op de manier hoe jou leven loopt. Zelf geloof ik daar ook heel erg in. Hoe harder je ergens voor werkt hoe meer kans op slagen je hebt.

Ja, ik zit gelijk weer bomvol motivatie om door te zetten en gewoon echt alles op alles te zetten om van Ordinary Odd iets te maken. Zeker een aanrader wanneer je wat motivatie zoekt, of wanneer je gewoon benieuwd bent naar de persoonlijke verhalen van Anna.

On Life van Anna Nooshin kost €15,00

 

10 Comments

 • Joyce 21 augustus 2016 at 20:03

  Ik ben deze nu aan het lezen, maar ben er heel zuinig op, hihi. Anders had ik hem waarschijnlijk in een dag al uit gehad.

  • Irina 21 augustus 2016 at 20:29

   Haha zeker! Ik ben nog zuinig geweest door hem in een week uit te lezen, haha.

 • hilde 19 augustus 2016 at 18:57

  klinkt zeer interessant. Eerst nog even een stapel andere boeken lezen die nog klaarliggen.

  • Irina 19 augustus 2016 at 19:38

   Zeker lezen als je door die stapel heen bent!

 • Rosanne 19 augustus 2016 at 16:20

  Het lijkt mij een heel leuk, maar ook makkelijk boek om te lezen. Ik ga hem aanschaffen haha!

  • Irina 19 augustus 2016 at 17:50

   Ja je leest er zo doorheen! ^^

 • Sonja 19 augustus 2016 at 11:56

  Klinkt heel gaaf!! Die motivatie heb ik soms ook even nodig, haha. Ik volgde Anna’s vlogs en tijdje en toen raakte ik ook telkens zo gemotiveerd door haar gedrevenheid, positiviteit, en hoe goed ze altijd met alles bezig is (of in ieder geval lijkt te zijn). Ik denk dat ik dit boek dan ook maar ga lezen!!:)

  • Irina 19 augustus 2016 at 12:10

   Zeker doen! Ook On Top is echt een aanrader ^^

 • Brittany 19 augustus 2016 at 08:08

  Ik heb zowel On Top als On Life nooit gelezen, oeps?! Ik ben niet zo een boeken mens maar wil het toch wel weer is een keer proberen.

  • Irina 19 augustus 2016 at 08:26

   Zeker doen! Geeft je een hele dosis inspiratie en motivatie ^^

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×