Anastasia Dipbrow Pomade & Large Synthetic Duo Brush #12

4 februari 2016 3 Comments

Anastasia

Na tijden lang de Anastasia DipBrow Pomade op het oog te hebben was het dan toch eindelijk tijd om hem aan te schaffen. Dit product wordt door ontzettend veel beauty liefhebbers met veel liefde gebruikt en schijnt een van de beste wenkbrauwproducten op de markt te zijn. Vandaag review ik het voor jullie.

Anastasia Large Synthetic Duo Brush #12

Anastasia Large Synthetic Duo Brush #!2

Anastasia Large Synthetic Duo Brush #!2

Anastasia Large Synthetic Duo Brush #!2

De Anastasia Large Synthetic Duo Brush van Anastasia werd op internet genoemd als hèt kwastje om te gebruiken bij de Anastasia Dipbrow Pomade. Nu ik het kwastje heb en een tijdje gebruik snap ik heel goed hoe dit komt: het is klein waardoor je precies kunt werken, maar ook stevig waardoor je rechte strakke lijnen kunt zetten.

De andere kant van de kwast heeft een spooly, waarmee je de wenkbrauwen van te voren door kunt borstelen en zo ervoor kunt zorgen dat de haren allemaal de goede kant op staan. Ook vind ik het fijn om mijn wenkbrauwen naderhand door te borstelen met de spooly om er zo voor te zorgen dat het product zich goed verspreid en er natuurlijker uit ziet.

De Anastasia Large Synthetic Duo Brush kost €23,95

Anastasia Dipbrow Pomade – Medium Brown

Anastasia Dipbrow Pomade - Medium Brown

Anastasia Dipbrow Pomade - Medium Brown

De verpakking van de Anastasia Dipbrow Pomade is simpel maar toch stijlvol. Het product zit in een rond potje met een draaidop. Op de deksel van het potje staat het Anastasia logo afgebeeld, en ook op de zijkanten van de doorzichtige verpakking staat de naam van het merk.

Anastasia Dipbrow Pomade - Medium Brown

En dan hier de swatches van het product. De eerste keer dat ik met het kwastje in de Dipbrow ging pakte ik te veel product: dit zie je aan het eerste lijntje. Daarna deed ik het nog een keer en voorzichtiger en kreeg ik het dunne strakke lijntje hiernaast. Daarnaast heb ik het product ook nog een keer uitgespreid, zodat jullie de kleur goed kunnen zien.

Kale wenkbrauw

Wenkbrauw met Anastasia Dipbrow Pomade - Medium Brown

Hierboven zie je hoe mijn wenkbrauw eruit ziet voor ik hem heb bijgewerkt, en daar onder hoe hij eruit ziet wanneer ik de Anastasia Dipbrow heb aangebracht.

De Anastasia Dipbrow brengt fijn aan, maar het is wel even wennen om met het product te werken. Aan het begin pak je al snel te veel product waardoor je heel erg heftig bijgewerkte wenkbrauwen krijgt. Je moet dus even oefenen met het product.

Wat wel heel erg fijn is aan het product is dat het zich goed hecht aan de huid. Bij vorige wenkbrauwproducten die ik heb geprobeerd hechtte dit product zich wel goed aan de haartjes; maar niet aan de huid waardoor je eventuele kale(re) plekjes alsnog niet goed kon wegwerken. Bij de Anastasia Dipbrow heb je daar geen problemen mee.

Al met al ben ik ontzettend blij dat ik de Anastasia Dipbrow Pomade heb aangeschaft, ondanks de prijs. Het product is enorm zuinig dus het gaat lang mee waardoor ik hem zijn prijs zeker waard vind.

De Anastasia Dipbrow Pomade in Medium Brown kost €29,95

3 Comments

 • Inaya 6 februari 2016 at 01:42

  Ziet er mooi uit…hoop dat ze mijn tint hebben

 • Mariska 4 februari 2016 at 11:06

  Hij is inderdaad super zuinig en heel erg fijn!

 • Celine 4 februari 2016 at 08:56

  Dit product staat ook bij mij op m’n lijstje! Vind het er bij jou mooi uitzien. Fijne review!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×