Ik als Blogger TAG

9 februari 2017 10 Comments

Alweer een tijdje terug werd ik door Miek getagd in de Ik als Blogger TAG. Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een TAG voor jullie invulde maar eerlijk gezegd verbaasde het me dat ik deze TAG nog nooit had gedaan. Vrijwel alle TAG’s over bloggen heb ik inmiddels al ingevuld, maar deze kon ik zeker niet overslaan. Ik vertel je allerlei feitjes over mijn blog!

Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan?

Mijn inspiratie komt eigenlijk overal vandaan. De hele dag ben ik onbewust bezig met mijn blog, waardoor de inspiratie voor artikelen en video’s op de gekste momenten komt. Midden in de nacht, onder de douche, maar ook gewoon tijdens college’s of wanneer ik door de stad loop. Ik denk dat dat echt een blogger-ding is: je bent onbewust continu bezig met je blog waardoor je creativiteit continu geprikkeld wordt.

Wat eet of drink jij tijdens het bloggen?

Ik eet eigenlijk nooit wat tijdens het bloggen: dit doe ik eerder in mijn blogpauzes of na het bloggen wanneer ik lekker neerplof met een Netflix serie. Tijdens het bloggen zelf heb ik wel vrijwel altijd iets te drinken naast me staan. Dit kan een glas water, een kop thee maar ook warme chocolademelk zijn. Af en toe neem ik ook wel eens cola, maar dit doe ik veel minder vaak. Het is maar net waar ik zin in heb!

Als jij een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daar dan mee?

Ik maak eerlijk gezegd nooit een jaaroverzicht voor mijn blog. Wel vind ik het leuk om aan het einde van het jaar mijn statistieken van dat jaar te vergelijken met die van het jaar daarvoor. Leuk om te zien hoeveel ik gegroeid ben in een jaar tijd! Ook stel ik graag doelen voor mezelf, mijn blogdoelen voor 2017 vind je hier. Aan het eind van het jaar ga ik zeker kijken of deze doelen me allemaal gelukt zijn.

Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger geleerd hebt?

Ik heb al ontzettend veel geleerd van mijn blog: netwerken, beter schrijven, video’s bewerken, etc. Veel technische snufjes heb ik mezelf aangeleerd door het bloggen. Die komen me nu heel erg goed van pas tijdens mijn opleiding! Wat ik toch wel een van de belangrijkste dingen vind die ik heb geleerd is om te luisteren naar mijn gevoel. Zeker als het om samenwerkingen gaat zeg ik niet meer zo snel ja. Ik wil dat het aan mijn eisen voldoet en zeg geen ja meer tegen producten die ik niets vind toevoegen aan mijn blog of voor mijzelf. Dat is toch wel echt iets wat ik heb geleerd de afgelopen jaren.

Ik als Blogger TAG

Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?

Ik blog het liefst ’s ochtends, aangezien ik dan de meeste energie en motivatie heb. Toch lukt dit lang niet altijd, omdat ik vaak ’s ochtends naar school of mijn paard moet. Wanneer ik echter een ochtend vrij heb probeer ik hier lekker vooruit te schrijven en video’s te bewerken. Ik merk dat ik ’s ochtends gewoonweg het productiefst ben.

Wat zou je nog willen bereiken als blogger?

Mijn grootste droom is toch wel om van mijn blog en YouTube kanaal mijn werk te maken. Het liefst zou ik na mijn studie over 3,5 jaar fulltime gaan bloggen. Een grote droom, dat weet ik, maar ik wil er volledig voor gaan. Hoe tof zou het zijn om van bloggen mijn werk te kunnen maken?

Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?

Nee, eigenlijk nooit. Wanneer ik schrijf over een erg persoonlijk onderwerp, dan heb ik van tevoren goed nagedacht of ik dit echt online wil zetten. Tegen de tijd dat het daadwerkelijk online komt sta ik dus ook volledig achter deze beslissing. Onzeker zijn over mijn artikelen komt dus eigenlijk niet voor.

Heb jij veel contact met collega bloggers?

Ja! Dat vind ik zelf toch wel één van de leukste dingen van het bloggen. Ik heb er echt vriendschappen door kunnen sluiten. Zo zit ik in verschillende groeps-Whatsapps met bloggers. Ik zit bij een YouTube netwerk waardoor ik andere YouTubers heb weten te ontmoeten en heb goed contact met Joyce en Samantha. Daarnaast ga ik binnenkort samen met Daniëlle naar de VEED Awards. Heel erg leuk om te merken dat er vriendschappen ontstaan door het bloggen.

Ik als Blogger TAG

Wat voor muziek of welke tv-zender heb je het liefst aan onder het bloggen?

Vaak blog ik zonder muziek op te hebben staan, maar wanneer ik dit toch aan heb is het vaak Slam FM. Televisie kijk ik eigenlijk nooit dus deze staat tijdens het bloggen ook altijd uit.

Op welke dag ontstaan bij jou de meeste artikelen?

Dit verschilt heel erg, doordat mijn schoolrooster iedere week anders is. Soms heb ik een vrije dag doordeweeks waarop ik de hele dag aan mijn blog besteed. Andere weken heb ik deze niet en ontstaan de meeste artikelen op de zondag. Het verschilt maar net hoe mijn week eruit ziet.

Op welk artikel op je blog ben jij het meest trots?

Ik ben vooral erg trots op een aantal persoonlijke artikelen waarin ik echt mezelf laat zien. Zo ben ik erg trots op het artikel waarmee ik mijn blog deelde met mijn persoonlijke omgeving: ik weet nog hoe eng ik dat toen vond. Ook het artikel dat ik schreef toen mijn tante net overleden was lees ik nog altijd met tranen in mijn ogen terug. Toen ik het schreef was het een heerlijke manier om alles even van me af te schrijven, maar ik ben ook echt trots op hoe ik het heb kunnen opschrijven.

Waarom zou iemand een blog moeten starten?

Omdat bloggen gewoonweg ontzettend leuk is! Je wordt beter in schrijven, je creativiteit wordt continu gestimuleerd en het geeft een ontzettend goed gevoel wanneer je trots bent op een artikel van eigen hand. Daarnaast kunnen er zelfs nieuwe vriendschappen ontstaan uit het bloggen: dat is toch wel een van de dingen die ik zelf het allerleukst vind.

Dit was dan alweer mijn versie van de Ik als Blogger TAG. Ik tag Joyce om deze tag ook te gaan doen, maar wanneer jij zelf de tag wilt overnemen dan mag dit natuurlijk ook!

10 Comments

 • Quinty 9 februari 2017 at 22:23

  Wat een leuke tag. Ik zou willen dat ik in de ochtend zou kunnen bloggen haha. Of ik moet naar school of niet en dan kies ik toch voor uitslapen! Ik blog meestal in de avond, net voor het artikel online gaat. Ik ben niet zo goed in plannen haha 🙂

  • Irina 9 februari 2017 at 23:03

   Haha dat doe ik ook vaak hoor! Maar wanneer het kan doe ik het in de ochtend: wel lekker relaxed vanuit bed ^^

 • Soraya 9 februari 2017 at 21:44

  Leuk om te lezen, vind het altijd leuk om een blogger persoonlijker te leren kennen! 🙂

  • Irina 9 februari 2017 at 22:11

   Ik ook! Daarom vind ik het ook zo leuk om zelf dit doort TAG’s in te vullen ^^

 • Joyce 9 februari 2017 at 15:47

  Zo leuk dat je mij hebt getagd! Ik ga hem snel invullen. Jij hebt hem ook superleuk ingevuld!

  • Irina 9 februari 2017 at 16:50

   Dankjewel! Ik ben benieuwd naar jouw versie ^^

 • Rachel 9 februari 2017 at 15:43

  Wat super leuk om deze bij jou te lezen, de mijne heb ik ook vandaag online gezet haha! liefs

  • Irina 9 februari 2017 at 16:50

   Haha wat toevallig!

 • Jenny - IkReis 9 februari 2017 at 08:17

  Leuke tag!

  Ik kan niet zonder grote pot thee tijdens het bloggen. Eigenlijk kan ik nooit zonder pot thee 🙂 (Behalve wanneer ik concepten uitwerk in de trein.)

  • Irina 9 februari 2017 at 09:47

   Haha ja thee is ook gewoon heerlijk. Ik vergeet alleen vaak dat ik het heb doordat het moet afkoelen, haha.

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

  Irina

  GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

  Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
  ×