Alles over mijn burn-out // STORYTIME

Alles over mijn burn-out // STORYTIME

23 februari 2020 No Comments

Ik kreeg van jullie een heleboel aanvragen voor een nieuwe storytime video, met het liefst als onderwerp mijn burn-out. Natuurlijk wilde ik deze video graag voor jullie opnemen want ik vind het heel belangrijk om dit soort onderwerpen bespreekbaar te maken. In deze video vertel ik dan ook mijn verhaal en beantwoord de vragen die jullie instuurden. Hopelijk heb je er iets aan wanneer je zelf( of een naaste) ook met een burn-out te maken hebt: veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien en hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn blog over body positivity, mental health, fashion, lifestyle en beauty, afgewisseld met travel en interieur. Hier vind je wekelijks meerdere artikelen en video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×