All I want for Christmas

25 december 2013 No Comments

Eindelijk is het dan zo ver: Kerstmis. Wat is het toch een ontzettend gezellige tijd, misschien wel de gezelligste tijd van het jaar. Zelf vier ik het niet uitgebreid, maar toch is het altijd ontzettend gezellig om wat te eten met mijn familie. Ik zat te denken wat ik voor een artikel zou maken voor de feestdagen en kwam deze ontzettend leuke tag tegen. Ik ben niet van plan heel veel tags te doen, want dan wordt het al snel saai, maar voor deze wil ik graag een uitzondering maken!

Wat is je favoriete kerstliedje?
Ik ben echt al weken alleen maar kerstliedjes aan het draaien, ze zijn gewoon zo ontzettend gezellig! Ik heb eigenlijk twee favoriete nummers, die heel erg van elkaar verschillen maar toch allebei heel leuk zijn.

http://www.youtube.com/watch?v=jFMyF9fDKzE
Santa Baby – Eartha Kitt
Dit liedje is al heel oud en als je naar de tekst luistert is het heel erg fout maar juist daarom vind ik hem ontzettend leuk. Bij het begin moet ik ook altijd heel hard lachen om het droge ‘pompompom’, haha.


Why couldn’t it be Christmas everyday – Bianca Ryan
Dit liedje bestaat ook al weer een aantal jaar en het meisje was pas 13 toen ze dit zong. Zo ontzettend knap! Na dit liedje hebben we nooit meer iets van haar gehoord, wat best zonde is als je hoort hoe goed ze kan zingen!

Wanneer zet je je kerstboom op? En in welke kleuren zijn de accessoires?
Meestal kopen wij onze kerstboom vlak na Sinterklaas en zetten hem dan ook vaak al op. Dit jaar vierden we Sinterklaas alleen laat en hebben de kerstboom dus ook pas net opgetuigd. Haha, deze maandag avond stond ik het te doen, beter laat dan nooit!

Onze kerstboom heeft accessoires in het groen, wit, zilver en hout. Ik vind het zelf een ontzettend mooie combinatie en denk dat ik het als ik zelf op kamers ga ook best zo zou willen doen!

Als ik de kerstboom was, dan zou ik…
Zorgen dat iedereen op de hele wereld een gelukkig kerstfeest heeft. Ook de mensen in arme landen zoals Afrika, en wezen in weeshuizen etc. Iedereen verdient een vrolijk kerstfeest met zijn geliefden om zich heen!

Wat is jou ultieme kerstgevoel?
Gezellig met de hele familie aan tafel zitten en heerlijk eten. Van mij hoeft het ook helemaal niet te sneeuwen of zoiets tijdens de kerst. Het enige wat ik wil is gezellig samen zijn met mijn familie.

Wat zijn je persoonlijke wensen (cadeaus en niet-materiële wensen) voor deze Kerst?
Ik vier de Kerst niet met cadeautjes dus ik heb ook niet echt een verlanglijstje. Mijn wensen voor de Kerst zijn dan ook om het gewoon gezellig te kunnen vieren met familie, verder niets bijzonders.

Wat zijn je maatschappelijke wensen voor deze Kerst?
Dat iedereen, waar die ook woont, hoeveel geld die ook heeft, een fijne Kerst heeft. Zoals ik al eerder zei, iedereen verdient het om de kerst te vieren met zijn geliefden. En dat is dan ook wat ik iedereen toewens!

En dat was de tag alweer! Natuurlijk mogen jullie hem allemaal overnemen, maar dan moet je dat wel snel doen anders is de kerst alweer voorbij, haha. Voor nu wil ik jullie allemaal een fijne Kerst wensen!

Wat ga jij doen met de kerst?

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hii en welkom op IrinaTouw.nl: mijn persoonlijke website waar ik het heb over onderwerpen zoals lichaamsacceptatie, zelfliefde en mentale gezondheid. Hier vind je wekelijks video's terug die ik met veel liefde voor je maak. Kijk vooral rond!

Irina

GRATIS GIDS: DOWNLOAD NU

Zelfverzekerd in bikini binnen 4 stappen
×